Γουίλιαν: «Αυτό συνέβη στο πέναλτι με τον Μπάρκλεϊ...» (vid)

Γουίλιαν: «Αυτό συνέβη στο πέναλτι με τον Μπάρκλεϊ...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γουίλιαν: «Αυτό συνέβη στο πέναλτι με τον Μπάρκλεϊ...» (vid)

bet365

Ο Γουίλιαν αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε στην Τσέλσι λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τη Βαλένθια, τονίζοντας πως είδε ότι ο Μπάρκλεϊ είχε αυτοπεποίθηση και γι' αυτό του επέτρεψαν μαζί με τον Ζορζίνιο να εκτελέσει από την άσπρη βούλα...

Οι «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ έκαναν... κακό ποδαρικό στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για φέτος, αφού, οι «νυχτερίδες» έφυγαν με τη νίκη από το «Στάμφορντ Μπριτζ» χάρη στο τελικό 1-0.

Ερωτηθείς για πιθανή ... κόντρα στο εσωτερικό της ομάδας με τους παίκτες που έδειξαν να διεκδικούν το πέναλτι προτού το αναλάβει ο Μπάρκλεϊ και αστοχήσει, ο Γουίλιαν είπε:

«Είδαμε τον Μπάρκλεϊ να έχει αυτοπεποίθηση, μας το είπε κι έτσι το πήρε εκείνος. Ήθελα να το κάνω εγώ, αλλά τον είδα πως το πίστευε και τον αφήσαμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Αστόχησε, αλλά θα μπορούσα να είμαι κι εγώ στη θέση του ή και ο Ζορζίνιο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα