Μπενφίκα - Λειψία 1-2: Με το δεξί του Βέρνερ (vid)

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Μπενφίκα - Λειψία 1-2: Με το δεξί του Βέρνερ (vid)

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τίμο Βέρνερ η Λειψία έφυγε με νίκη 2-1 από την Πορτογαλία επί της Μπενφίκα και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ο Τίμο Βέρνερ ανανέωσε το συμβόλαιό του μόλις πριν λίγες ημέρες και ύστερα από ένα καλοκαίρι αβεβαιότητας για το μέλλον του έχει αρχίσει να σκοράρει κατά βούληση. Ο Γερμανός επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Λειψία, που έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, κερδίζοντας με 2-1 την Μπενφίκα.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν στον πάγκο τους τον τιμωρημένο από πέρυσι Μπρούνο Λαζ και δεν έδειξαν καλό πρόσωπο. Το παιχνίδι, πάντως, ήταν ανοιχτό και στο 69’ ο Βέρνερ έκανε το 0-1. Πέρασαν μόλις 9’ πριν ο Βέρνερ κάνει και το 0-2 για να τελειώσει τα πάντα. Στο 84’ το παιχνίδι πήρε και πάλι... φωτιά, όταν ο Σεφέροβιτς, που ήρθε από τον πάγκο στο 76’, μείωσε σε 1-2 με προβολή. Παρά τις προσπάθειές τους μέχρι το τέλος, όμως, οι γηπεδούχοι δεν έφτασαν ποτέ στην ισοφάριση, με τους Ταύρους να πιάνουν κορυφή από την πρώτη αγωνιστική στον όμιλο.

Μπενφίκα (Μπρούνο Λαζ): Βλαχοδήμος, Ταβάρες (67’ Ζοάο Φιλίπε), Ρούμπεν Ντίας, Φέρο, Γκριμάλντο, Πίτσι (76’ Ράφα Σίλβα), Τάαραμπ, Σέρβι (76’ Σεφέροβιτς), Ράφα Σίλβα, Ζότα, Ντε Τομάς

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Γκούλατσι – Μουκιέλε, Κονατέ, Ορμπαν, Χάλστενμπεργκ (83’ Κλόστερμαν), Ντέμε, Λάιμερ (39’ Αϊνταρά), Ζάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ (88’ Νκουνκού), Πόουλσεν, Βέρνερ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα