Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα 0-0: Την... έσωσε ο Τερ Στέγκεν (vid)

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα 0-0: Την... έσωσε ο Τερ Στέγκεν (vid)

bet365

Ο Τερ Στέγκεν έκανε απίθανο ματς, έπιασε πέναλτι, κράτησε το μηδέν κόντρα στη Ντόρτμουντ (0-0) και πήρε τη... δόξα από τον Μέσι που επέστρεψε στη δράση. Είχαν και δοκάρι οι Βεστφαλοί.

Ο Μέσι επέστρεψε στη δράση (μπήκε ως αλλαγή), αλλά τα φώτα όλα έπεσαν στον Τερ Στέγκεν, ο οποίος με υπέροχες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν κόντρα στη Ντόρτμουντ (0-0) και χάρισε το βαθμό στην κακή Μπαρτσελόνα. Είχαν και δοκάρι οι Βεστφαλοί που άξιζαν κάτι περισσότερο. Ο Φατί έγινε ο νεαρότερος παίκτης των Καταλανών που αγωνίστηκε βασικός στο Champions League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσίασε την ομάδα του σχεδόν ίδια (μοναδική η αλλαγή η παρουσία του Σουάρες) με αυτή που έπαιξε κόντρα στη Βαλένθια (5-2), αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Η Μπαρτσελόνα δεν έπεισε με την εικόνα της, παρουσίασε πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και δε μπόρεσε να φανεί απειλητική. Η Ντόρτμουντ κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα, αλλά στη μοναδική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε στο α' μέρος, ο Ρόις δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Στο 57' οι Βεστφαλοί βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, ο Σεμέντο έκανε ανόητο πέναλτι στο Σάντσο, ο Ρόις ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Τερ Στέγκεν έκανε τεράστια επέμβαση.

Στο 59' ο Μέσι πήρε θέση στο ματς στη θέση του 16χρονου Φατί, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει την έκρηξη που ήθελε. Αντίθετα, η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη και είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ! Ο Μπραντ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Ρόις έχασε ένα μεγάλο τετ α τετ. Βέβαια, οι Καταλανοί θα μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά ο Μέσι δεν κατόρθωσε από κοντά να σκοράρει.

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Χούμελς, Γκερέιρο, Ακανί, Χακίμι, Βίτσελ, Ντιλέινι, Σάντσο, Ρόις, Αζάρ (73' Μπραντ, Πάκο (87' Λάρσεν)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αλμπα (40' Ρομπέρτο), Λενγκλέ, Σεμέντο, Μπουσκέτς (60' Ράκιτιτς), Αρτουρ, Ντε Γιονγκ, Σουάρες, Γκριζμάν, Φατί (59' Μέσι)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα