Champions League: Πρεμιέρα με δοκιμασίες για Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Champions League: Πρεμιέρα με δοκιμασίες για Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα

bet365

Αυτή η άγια ημέρα κάθε χρόνου, ήρθε και πάλι! Η νύχτα που το Champions League κάνει πρεμιέρα με τη φάση των ομίλων, με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ να φιλοξενείται από τη Νάπολι, τη Μπαρτσελόνα να παίρνει γεύση από Βεστφαλία και την Τσέλσι να υποδέχεται τη Βαλένθια!

Η μεγάλη γιορτή, ο λόγος για τον οποίο περιμένουν όλοι τη μέση της εβδομάδας και τις βραδιές της Τρίτης και της Τετάρτης, είναι και πάλι εδώ. Κοντά μας. Το Champions League που σε αυτό το δευτερεύων πιο σημαντικό πράγμα της ζωής μας, το ποδόσφαιρο, δίνει νόημα!

H Λίβερπουλ που αναρριχήθηκε στην κορυφή της Ευρώπης τον περασμένο Ιούνιο στον αγγλικό «εμφύλιο» απέναντι στην Τότεναμ, κάνει την αρχή απέναντι στη Νάπολι, την οποία φυσικά είχε αντιμετωπίσει και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, παίρνοντας την πρόκριση στα νοκ-άουτ με κρίσιμη νίκη στο «Άνφιλντ»!

Η Μπαρτσελόνα, με τον Λιονέλ Μέσι πανέτοιμο να κάνει ντεμπούτο για τη φετινή σεζόν έχοντας ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του και έχοντας κριθεί ετοιμοπόλεμος για να παίξει, ταξίδεψε στη Βεστφαλία όπου θα κοντραριστεί με τη φορμαρισμένη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μάλιστα, ο «Λίο», δεν έχει παίξει ποτέ στο Signal Iduna Park και δήλωσε τρομερά ανυπόμονος για το παιχνίδι.

Η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ με τη νεανική της σύνθεση και τα παιδιά των τμημάτων υποδομής που πρωταγωνιστούν και σκοράρουν τη φετινή σεζόν, θα υποδεχθεί τη Βαλένθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ, Άγιαξ και Ίντερ έχουν προκλήσεις κόντρα σε Λιλ και Σλάβια Πράγας αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ίντερ – Σλάβια Πράγας (CosmoteSport 4 HD, 19:55)

Λιόν – Ζενίτ (CosmoteSport 5 HD, 19:55)

Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα (CosmoteSport 2 HD, 22:00)

Νάπολι – Λίβερπουλ (CosmoteSport 3 HD, 22:00)

Τσέλσι – Βαλένθια (CosmoteSport 6 HD, 22:00)

Μπενφίκα – Λειψία (CosmoteSport 7 HD, 22:00)

Άγιαξ – Λιλ (CosmoteSport 8 HD, 22:00)

Σάλτσμπουργκ – Γκενκ (CosmoteSport 9 HD, 22:00)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα