Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αυτούς ξέρει και αυτούς εμπιστεύεται! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αυτούς ξέρει και αυτούς εμπιστεύεται! (pic)

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής αισιοδοξεί πως θα έχει έτοιμο και... βασικό τον Σεμέδο και η πρόθεσή του είναι να εμπιστευθεί με την Τότεναμ ως επί το πλείστον όσους τράβηξαν... κουπί στα προκριματικά του Champions League.
Ο Μαρτίνς γενικότερα έχει δείξει πως είναι ένας προπονητής με πολύ συγκεκριμένη στρατηγική. Τους παίκτες που τον έχουν δικαιώσει και ειδικά σε επίπεδο Ευρώπης, τους στηρίζει, τους εμπιστεύεται και να συνεχίζει να πορεύεται μαζί τους. Στα της 11άδας για το ματς με τους Άγγλους την Τετάρτη όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Σεμέδο θα μπορέσει να είναι στην αποστολή για την Τότεναμ και ότι εκτός αυτού έχει αρκετές πιθανότητες πια για βασικός. Εάν δεν τα καταφέρει τότε η επόμενη αλλαγή είναι ο Παπέ Σισέ.
Εάν υπάρχουν άλλα ερωτηματικά στην 11άδα είναι με Μπουχαλάκη και Καμαρά, με τον Κρητικό χαφ να έχει το πάνω χέρι για βασικός και με Γκερέρο και Ελ Αραμπί με τον Ισπανό να δείχνει επικρατέστερος. Σε μία πρώτη... ανάγνωση και δίχως να έχουν γίνει δοκιμές ή περαιτέρω σκέψεις για ένα πιθανό 4-3-3 ένα ενδεχόμενο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ είναι: Σα κίπερ, Ομάρ δεξί μπακ, Τσιμίκας αριστερά, Σεμέδο ή Σισέ με Μεριά κέντρο άμυνας, Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης στο κέντρο, Βαλμπουενά επιτελικός, Ποντένσε και Μασούρας οι δύο ακραίοι και πιθανότατα Γκερέρο και όχι Ελ Αραμπί μπροστά. Για τον δε Βαλμπουενά - που ήταν μία μικρή έκπληξη ότι ξεκίνησε βασικός με τον Βόλο - ο Ίβηρας τεχνικός ξεκαθάρισε με κάθε τρόπο πως το ότι ο Γάλλος χρίστηκε βασικός με τους Βολιώτες ούτε επηρεάζει αλλά ούτε και σχετίζεται με το παιχνίδι της Τετάρτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα