Μέσι: Πανέτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή με Ντόρτμουντ

Μέσι: Πανέτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή με Ντόρτμουντ

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Πανέτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή με Ντόρτμουντ

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον πανέτοιμος για να κάνει ντεμπούτο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και κρίθηκε πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Signal Iduna Park, το βράδυ της Τρίτης για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στις αρχές Αυγούστου, ο Αργεντινός ηγέτης των «μπλαουγκράνα» αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα στη γάμπα και ουδείς ήθελε να βιαστεί με την περίπτωσή του ή να τον πιέσει για να ενσωματωθεί άμεσα στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεδομένης της σημασίας της παρουσίας του στο αγωνιστικό πλάνο των «μπλαουγκράνα», του δόθηκε όλος ο χρόνος, ο Μέσι προπονήθηκε καλά, δυνάμωσε και πλέον είναι έτοιμος.

Όπως ανέφεραν επίσημα οι Καταλανοί, ο αρχηγός τους θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία, το βράδυ της Τρίτης για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα