Ολυμπιακός: Οι Μπενζιά - Λοβέρα είναι ο τρίτος... πόλος της επίθεσης στην λίστα της Ευρώπης

Ολυμπιακός: Οι Μπενζιά - Λοβέρα είναι ο τρίτος... πόλος της επίθεσης στην λίστα της Ευρώπης

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Μπενζιά - Λοβέρα είναι ο τρίτος... πόλος της επίθεσης στην λίστα της Ευρώπης

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε για την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού τους Γιασίν Μπενζιά και Μάξι Λοβέρα για την επιθετική γραμμή πίσω από Γκερέρο - Ελ Αραμπί από τον Σουντανί.
Ο Σουντανί από την πρώτη στιγμή που έπιασε Λιμάνι φαινόταν πως είχε... δρόμο να καλύψει για να φτάσει στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος που εν τέλει έμεινε off από την λίστα του Champions League. Εάν προσπαθήσει να προσεγγίσει κανείς το σκεπτικό του Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με την παρουσία των Μπενζιά και Λοβέρα στην λίστα έχει να κάνει κυρίως με τα επιθετικά χαρακτηριστικά τους. Ο Μπενζιά με τον Γκασπάρ έτσι και αλλιώς ήταν οι σίγουροι ως νέα πρόσωπα και από κοντά επελέγη ο Λοβέρα.
Ο ύψους 1.78 μέτρων Γιασίν Μπενζιά έχει παίξει στην καριέρα του 28 ματς ως επιθετικός έχοντας 8 γκολ. Έχει αγωνιστεί φυσικά και σε θέσεις πίσω από τον φορ με την πλέον βασική ως δεκάρι, που έχει κάνει 53 ματς με 4 γκολ και 8 ασίστ. Από την άλλη ο 20χρονος Λοβέρα στην Αργεντινή έπαιζε κυρίως κρυφός κυνηγός. Ως τέτοιος είχε φέτος 4 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Ως κρυφός κυνηγός και 2ος επιθετικός την σεζόν '17-'18 είχε 4 ματς με 2 ασίστ και 1 ως φορ.
Την αμέσως επόμενη σεζόν είχε 5 ματς ως 2ος κυνηγός. Ο Μαρτίνς λοιπόν μετά τους Γκερέρο και Ελ Αραμπί ως τρίτο... πόλο στην επίθεσή του θα έχει τον Μπενζιά με τον Λοβέρα. Όσο για τον Γκασπάρ μπορεί να παίξει και αρ. μπακ, καλύπτοντας έτσι την απουσία του Κούτρη από την λίστα. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο Πορτογάλος πήρε τις αποφάσεις του για να πορευθεί ανάλογα στην φάση των ομίλων του Champions League.
- Δείτε εδώ το θέμα με τον άξονα των Πειραιωτών και τις θέσεις των παικτών.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα