Ολυμπιακός: Συγχαρητήριες επιστολές από Αυγενάκη, ΕΠΟ, Ξάνθη και Ιωνικό

Ολυμπιακός: Συγχαρητήριες επιστολές από Αυγενάκη, ΕΠΟ, Ξάνθη και Ιωνικό

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Συγχαρητήριες επιστολές από Αυγενάκη, ΕΠΟ, Ξάνθη και Ιωνικό

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έλαβε συγχαρητήριες επιστολές για την πρόκρισή της στην φάση των ομίλων του Champions League και από Αυγενάκη, ΕΠΟ, Ξάνθη και Ιωνικό.
Η συγχαρητήρια επιστολή του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την πρόκριση του Ολυμπιακού:
Αναλυτικά η επιστολή
Κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη
Ιδιοκτήτη «ΠΑΕ Ολυμπιακός»
Με ικανοποίηση παρακολουθήσαμε την πρόκριση της ομάδας σας στους ομίλους του Champions League. Είναι πρόοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο η συμμετοχή του Ολυμπιακού – και τη φετινή σεζόν – στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Τέτοια αποτελέσματα βοηθούν συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο να διατηρηθεί και να ανταγωνίζεται στην ευρωπαϊκή ελίτ, εκεί όπου οι αγώνες είναι ψυχαγωγία για όλους. Κάτι που πρέπει να επιτύχουμε άμεσα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προσβλέπουμε στη συνδρομή και τη συνεργασία όλων όσων δραστηριοποιούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και στη δική σας και των παραγόντων του Ολυμπιακού, ώστε η γιορτή του Champions League και η ατμόσφαιρα του, να μεταφερθεί σε κάθε γήπεδο της χώρας μας, σε κάθε κερκίδα.
Συγχαρητήρια και εύχομαι καλή πορεία στη συνέχεια της διοργάνωσης.
Λευτέρης Αυγενάκης
Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού
Κοινοποίηση:
- Κύριο Γιάννη Μώραλη, Πρόεδρο «ΠΑΕ Ολυμπιακός»
Η συγχαρητήρια επιστολή της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό:
Προς: Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., σας εκφράζω τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League 2019-20, γεγονός που περιποιεί ξεχωριστή τιμή και προβολή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Παρακαλώ όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήρια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και όλα τα στελέχη της Π.Α.Ε., που συνεισέφεραν στην επιτυχία αυτή.
Σας εύχομαι καλή τύχη στην επικείμενη κλήρωση της φάσης των ομίλων και κάθε επιτυχία στην κορυφαία διοργάνωσης της ηπείρου μας.
Ευάγγελος Γραμμένος
Πρόεδρος ΕΠΟ​
Η επιστολή της Ξάνθης:
​Παρακαλούμε δεχθείτε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την επάξια πρόκριση σας στους ομίλους του Champions League.
Είμαστε σίγουροι εκ των προτέρων πως η πορεία σας στις δύσκολες Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σας που ακολουθούν, θα είναι αντάξια του μεγάλου και ιστορικού σας συλλόγου σας και θα κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες φιλάθλους.
Η συγχαρητήρια επιστολή και από τον Ιωνικό για την πρόκριση:
Προς
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η Π.Α.Ε ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965, συγχαίρει την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League με τις μοναδικές του εμφανίσεις.
Είναι χαρά να βλέπεις μια ελληνική ομάδα να διαπρέπει και να προκρίνεται στους ομίλους της πιο λαμπρής διοργάνωσης ανάμεσα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα