Μαρινάκης: Η αγκαλιά στον Μαρτίνς, οι ατάκες και το χωριστό πριμ στο τεχνικό επιτελείο!

Μαρινάκης: Η αγκαλιά στον Μαρτίνς, οι ατάκες και το χωριστό πριμ στο τεχνικό επιτελείο!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης: Η αγκαλιά στον Μαρτίνς, οι ατάκες και το χωριστό πριμ στο τεχνικό επιτελείο!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διέκοψε την ομιλία του προς τους παίκτες για να αγκαλιάσει τον Μαρτίνς μετά την πρόκριση με την Κρασνοντάρ ενώ εκτός από το πριμ 2 εκατ. ευρώ για τους παίκτες έδωσε χωριστό πριμ στο τεχνικό επιτελείο!

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έκανε μία φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία προς τους παίκτες, όπως έχετε διαβάσει σχετικά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως μόλις μπήκε στα αποδυτήρια ο Μαρτίνς - καθώς έκανε πριν δηλώσεις - σταμάτησε την ομιλία του για να αγκαλιάσει τον Πορτογάλο τεχνικό μετά την πρόκριση σε βάρος της Κρασνοντάρ και την 19η συνολικά παρουσία των Πειραιωτών σε φάση ομίλων του Champions League.

Εκτός όμως από το πριμ των 2 εκατ. ευρώ που θα δώσει στους ποδοσφαιριστές, όπως έγινε γνωστό χωριστό πριμ θα πάρει και ο Μαρτίνς με το τεχνικό team! Ο Μαρινάκης ξεκαθάρισε προς την ομάδα το πόσο άξιζε τη νίκη και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους.

Ανάμεσα στα άλλα είπε προς την ομάδα: «Είμαστε στους ομίλους του Champions League, εκεί όπου ανήκουμε. Επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Τώρα γιορτάζουμε αλλά μετά συγκεντρωνόμαστε στους στόχους μας. Να πάμε μακριά στην Ευρώπη και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.
Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την σκληρή και μεγάλη προσπάθεια και την δουλειά σας. Τώρα όμως θέλω να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να το κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε σε όλους εσάς. Είμαστε μαζί. Είμαστε μία οικογένεια και ο ουρανός είναι το ταβάνι μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός». Πάντως σχετικά με τον Μαρτίνς ήδη έχει ανοίξει μία κουβέντα για το νέο συμβόλαιό του (σ.σ. το υπάρχον λήγει φέτος) και δεν αποκλείεται να προκύψουν πιο ουσιαστικές επαφές στο προσεχές μέλλον. Επαφές σε μία βάση του να μείνει ακόμα περισσότερο στην ομάδα ο Ίβηρας προπονητής.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα