Ελ Αραμπί: «Πάντα στη διάθεση του προπονητή, σημασία έχει μόνο η πρόκριση»

Gazzetta team
Ελ Αραμπί: «Πάντα στη διάθεση του προπονητή, σημασία έχει μόνο η πρόκριση»

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, τονίζοντας πως είναι πάντα στη διάθεση του Μαρτίνς, είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή.

«Τρύπωσε» στην 11αδα την τελευταία στιγμή, λόγω του τραυματισμού του Μιγκέλ Γκερέρο και... σημάδεψε το παιχνίδι με δυο γκολ στη νίκη του Ολυμπιακού με 1-2!

Μετά το τέλος του αγώνα του Κράσνονταρ, ο Μαροκινός φορ, που έζησε τις δικές του ξεχωριστές στιγμές στη Ρωσία, δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία της ομάδας του στους ομίλους της διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας πως αυτό είναι το μόνο που μετράει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην CosmoteTV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, σήμερα πήραμε μια δίκαιη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά αντιδράσαμε αμέσως κι αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά και καταφέραμε αυτό που αξίζαμε. Είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή. Στο ζέσταμα ήταν αμφίβολη η παρουσία του Γκερέρο, οπότε ετοιμάστηκα. Σημασία δεν έχει αυτό, όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα να προσφέρουμε. Αυτό έκανα κι εγώ.

Δεν έχω πρόβλημα με το χτύπημα που δέχθηκε. Αντικαταστάθηκα διότι είχε πρόβλημα κόπωσης, δεν έχω θέμα τραυματισμού. Σημασία έχει μόνο ότι προκριθήκαμε. Δεν έχω προτίμηση για τους αντιπάλους στους ομίλους, μπορεί να παίξουμε με μια αγγλική ομάδα, μια ισπανική, δεν ξέρω. Πάντως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα