Σαλίμοφ: «Λάθος η χρησιμοποίηση του Μπεργκ, ο Ολυμπιακός ανέλυσε τα πάντα»

Σαλίμοφ: «Λάθος η χρησιμοποίηση του Μπεργκ, ο Ολυμπιακός ανέλυσε τα πάντα»

Σαλίμοφ: «Λάθος η χρησιμοποίηση του Μπεργκ, ο Ολυμπιακός ανέλυσε τα πάντα»

bet365

Ο άλλοτε μέσος της Ίντερ και πρώην προπονητής της Κράσνονταρ, Ιγκόρ Σαλίμοφ εξέφρασε την έκπληξη του για την εμφάνιση της Κράσνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης», επισημαίνοντας παράλληλα τον σωστό τρόπο με τον οποίο προσέγγισε την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός.

Ο Σαλίμοφ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα των Σπαρτάκ Μόσχας, Φότζια, Ίντερ, Ουντινέζε, Μπολόνια, Νάπολι, αλλά και της εθνικής Ρωσίας. Παράλληλα αγωνίστηκε σε Μουντιάλ και Euro με την Ρωσία.

Επίσης, εργάστηκε ως τεχνικός σχεδόν σε όλα τα κλιμάκια της Κράσνονταρ αναλαμβάνοντας χρέη πρώτου προπονητή για μια διετία (2016/18). Ο παλαίμαχος Ρώσος διεθνής βλέποντας την πρώην ομάδα του να γνωρίζει τον διασυρμό με 4-0 από τον Ολυμπιακό δεν έκρυψε την έκπληξη του, μιλώντας παράλληλα με κολακευτικά σχόλια για τον Ολυμπιακό.

«Είναι παράξενο για μένα όλο αυτό που είδα από πλευράς Κράσνονταρ. Μου είναι δύσκολο να το κατανοήσω.

Διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν είδαμε την εικόνα που είχαμε συνηθίσει από την ομάδα. Η απόσταση μεταξύ των γραμμών ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παίξουν με μία ή δύο επαφές στην μπάλα. Όταν οι μέσοι χρειάζεται να αλλάξουν πέντε-έξι μπαλιές το παιχνίδι γίνεται πολύ αργό. Νομίζω πως η Πόρτο μετά το πρώτο παιχνίδι υποτίμησε την Κράσνονταρ και εν τέλει αποκλείστηκε.

Ο Ολυμπιακός ανέλυσε τα πάντα, παρακολούθησε τον τρόπο παιχνιδιού της Κράσνονταρ και είχε άριστη αυτοσυγκέντρωση. Η Κράσνονταρ μπορεί να σκοράρει στη ρεβάνς, αλλά να αποκλειστεί. Τα λάθη έφεραν τα εις βάρος της γκολ. Ήταν λάθος η χρησιμοποίηση του Μπεργκ, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα