Μπεργκ: «Νιώθω ντροπή για το πως παίξαμε σήμερα»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Νιώθω ντροπή για το πως παίξαμε σήμερα»

bet365

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης ο επιθετικός της Κράσνονταρ, Μάρκους Μπεργλ.

ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής χρησιμοποίησε και την λέξη ντροπή, θέλοντας να δείξει το πόσο τον πείραξε όχι μόνο η εικόνα, αλλά και το βαρύ 4-0 που έχασε η ομάδα του από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο Μπεργκ επισήμανε: «Νιώθω ντροπή για το πως παίξαμε σήμερα. Δεν είναι αυτό το επίπεδό μας. Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα αλλά κάναμε τον αντίπαλό μας να δείχνει πιο καλός απ' όσο είναι. Όπως είπα και πριν νιώθω ντροπή. Είμαι απογοητευμένος. Δεχθήκαμε 4 γκολ και είναι πολύ κακό αυτό για εμάς. Αισθάνομαι ντροπή για την εμφάνισή μας. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει καλό σκάουτινγκ και ήξεραν το που να χτυπήσουν. Εμείς τα κάναμε όλα λάθος».

Για τον Ολυμπιακό και το μεταγραφικό σενάριο που υπήρξε: «Όχι δεν θέλω να πω κάτι. Έχω σεβασμό για όλους. Θέλω να κοιτάζω μπροστά. Δεν θέλω να σκέφτομαι το τι μπορεί να έγινε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα