Ντολ: «Δεν την κλέψαμε την ισοπαλία, την κερδίσαμε»

Gazzetta team
Ντολ: «Δεν την κλέψαμε την ισοπαλία, την κερδίσαμε»

bet365

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το 0-0 η ομάδα του δεν το έκλεψε από τον Άγιαξ, αλλά το κέρδισε.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ του Champions League ανέφερε τα εξής; «Να συγχαρώ τους παίκτες μου, παίξαμε εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στα πρώτα 15 λεπτά δυσκολευτήκαμε αλλά μετά ήμασταν πιο δυνατοί. Αυτή την ισοπαλία δεν την κλέψαμε αλλά την κερδίσαμε. Είχαμε ένα φανταστικό κοινό στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους. Είναι πάντα θετικό το 0-0 στην Ευρώπη. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που δεν δεχόμασταν γκολ. Πολλοί στην Ευρώπη δεν περίμεναν τέτοιο αποτέλεσμα. Πάμε τώρα στο Άμστερνταμ για ένα τελικό».

Για τη ρεβάνς: «Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη, ξέρουμε ποιος είναι το φαβορί. Αν μου έλεγαν πριν 2,5 εβδομάδες ότι θα ερχόμουν στο ΑΠΟΕΛ και θα έπαιζα τελικό στο Άμστερνταμ δεν θα το πίστευα. Είναι απίστευτο. Θα αντιμετωπίσουμε μια φανταστική ομάδα αλλά όλοι μπορεί να χάσουν.

Θα έχουμε το ανάλογο σχέδιο που πρέπει. Το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Δεν είμαι πάρα πολύ καιρό εδώ πέρα, κάναμε μόνο δύο παιχνίδια αλλά δεν δεχθήκαμε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος απ' την δουλειά των παικτών μου και οι παίκτες μου είναι οι ήρωες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα