Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά που δείχνει τον δρόμο και η... συνταγή του Μαρτίνς (vids & poll)

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά που δείχνει τον δρόμο και η... συνταγή του Μαρτίνς (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά που δείχνει τον δρόμο και η... συνταγή του Μαρτίνς (vids & poll)

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει... ρωσικό ποδοσφαιρικό παρελθόν έχοντας σκοράρει κατά της Κρασνοντάρ και ο Μαρτίνς πρόκειται να το αξιοποιήσει αυτό. Ο Πορτογάλος δείχνει πως θα επιμείνει στους ίδιους 11.
Ο Γάλλος άσος έχει εμπειρία από το ρωσικό πρωτάθλημα ενώ έχει σκοράρει κατά της Κρασνοντάρ. Ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε αγωνιστεί με τη Ντιναμό Μόσχας την σεζόν 2014-2015 και για λίγο την επόμενη χρονιά. Είχε βρει δίχτυα με ένα εξαιρετικό φάουλ στο 2-0 εκτός έδρας της Ντιναμό με την Κρασνοντάρ. Μάλιστα με τον Ρεμί Καμπελά της Κρασνοντάρ ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Γαλλίας για τέσσερις φορές το 2014. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός (σ.σ. θα γίνει 35 στις 28 Σεπεμβρίου) με την φανέλα της Ντιναμό Μόσχας είχε 40 ματς με 6 γκολ και 17 ασίστ και είναι δεδομένο πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα αξιοποιήσει στο έπακρο τα όσα ξέρει για το ρωσικό πρωτάθλημα αλλά και τις παραστάσεις που είχε από τα ματς με την Κρασνοντάρ. Μάλιστα εκείνη την χρονιά ο Βαλμπουενά δεν έχασε ποτέ από την Κρασνοντάρ. Στον α' γύρο η Ντιναμό επικράτησε 2-0 και στον 2ο το ματς των δύο αντιπάλων έληξε στο 1-1.
Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ 11 ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ
Ο Πορτογάλος τεχνικός αυτήν την στιγμή - χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό- αυτό που σκέφτεται και δείχνει να θέλει είναι να μην αλλάξει το παραμικρό στην 11άδα των προηγούμενων ευρωπαϊκών αγώνων. Να εμπιστευθεί ξανά τους ίδιους παίκτες με την Κρασνοντάρ. Θυμίζουμε πως ακόμα και σε περίπτωση διαφοροποίησης του βασικού σχήματος οι αλλαγές δεν θα είναι παραπάνω από δύο (σ.σ. Καμαρά αντί Μπουχαλάκη και ίσως μία αλλαγή για τα εξτρέμ).
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ
Ο Ολυμπιακός στο παρελθόν έχει κερδίσει σε τρία από τα τέσσερα ματς που έχει παίξει με ομάδες από τη Ρωσία σε διοργανώσεις της UEFA. Μέσα σε αυτά και η νίκη με τη Ρούμπιν Καζάν με τον ηρωικό τότε Κάρολ. Η μοναδική ήττα των Πειραιωτών είχε έρθει από τη Ντιναμό Μόσχας με 2-0 εντός στο πρώτο ματς του α' γύρου του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1971-1972. Η Κρασνοντάρ από την άλλη είχε ένα 0-0 με τον ΠΑΟΚ σε φάση ομίλων του Europa το 2015-2016 ενώ είχε κερδίσει 2-1 τον Άρη εντός έδρας.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα