ΠΑΟΚ: Στον Χούντελαρ αρέσει να... κλείνει το σκορ στην Ελλάδα

Δημήτρης Ρούσσος
ΠΑΟΚ: Στον Χούντελαρ αρέσει να... κλείνει το σκορ στην Ελλάδα

bet365

Ο Κλας - Γιαν Χούντελαρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Άγιαξ, σκοράροντας για δεύτερη φορά στην καριέρα του κόντρα στους Θεσσαλονικείς και τέταρτη συνολικά απέναντι σε ελληνική ομάδα.

Καλή παράδοση έχει «χτίσει» κόντρα στους ελληνικούς συλλόγους ο Ολλανδός φορ, που είτε πρόκειται για τον ΠΑΟΚ, είτε για άλλη ομάδα, όποτε επισκέπτεται την Ελλάδα φροντίζει να... πανηγυρίζει.

Με το γκολ του στην Τούμπα διαμόρφωσε, έστω «άθελά» του, το τελικό 2-2 για τον Αίαντα. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», μετά από εκείνο στη νίκη της Σάλκε (0-3) στις 16 Φεβρουαρίου 2017 για τους «32» του Europa League, όταν επίσης είχε «γράψει» το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μόνη ελληνική ομάδα που... πληγώνει ο 35χρονος σήμερα φορ. Το ίδιο είχε κάνει, ξανά ως παίκτης των «βασιλικών μπλε» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο 0-4 της Αρκαδίας την 1η Οκτωβρίου 2015 στους ομίλους του Europa League, καθώς και κόντρα στον Ολυμπιακό (18/09/12), στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και στη νίκη της Σάλκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-2.

Κοινό στοιχείο όλων των παραπάνω αγώνων είναι ότι ο Ολλανδός επιθετικός... κλείνει το σκορ του αγώνα, αφού και στα τέσσερα παιχνίδια έχει σκοράρει για τελευταία φορά στα 90'!

Μόνη ομάδα κόντρα στην οποία δεν σκόραρε είναι η ΑΕΚ στο περσινό Champions League, στα παιχνίδια με την οποία όμως μέτρησε μια ασίστ.

Τέσσερα γκολ σε εννέα αγώνες μετράει ο Κλας Γιάν Χούντελαρ με αντίπαλες ελληνικές ομάδες. Δύο στον ΠΑΟΚ και από ένα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό. Δεν σκόραρε πέρσι εναντίον της ΑΕΚ, αλλά είχε μια ασίστ.

— soccerbase.gr (@SoccerbaseG) August 6, 2019
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα