ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με «φόντο» τα αστέρια του Champions League! (polls)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με «φόντο» τα αστέρια του Champions League! (polls)

bet365

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «ρίχνονται» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα σε Άγιαξ και Μπασάκσεχίρ αντίστοιχα, με στόχο να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στους ομίλους του Champions League.

Κάθε αγώνας καλοκαιρινών προκριματικών αποτελεί ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία για τις ελληνικές ομάδες, που πλέον τους έχουν εντάξει στη... ζωή τους, ένεκα των αλλαγών της UEFA στη σύνθεση των ομάδων που βρίσκονται στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και της θέσης της Ελλάδας στη βαθμολογία των χωρών.

Για τον ΠΑΟΚ, το «ταξίδι» ξεκινάει σήμερα και ο αντίπαλος αποτελεί πρόκληση, τη δυσκολότερη που θα μπορούσε να συναντήσει στο δρόμο του για το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους. Ο περσινός ημιφιναλίστ και για μερικά δευτερόλεπτα παραλίγο... φιναλίστ του Champions League, Άγιαξ, θα βρεθεί στην Τούμπα και οι «ασπρόμαυροι» έχουν μπροστά τους ένα... βουνό, ώστε να δουν τι υπάρχει από πίσω!

ΧΩΡΙΣ ΝΤΕ ΛΙΧΤ ΚΑΙ ΝΤΕ ΓΙΟΝΓΚ, ΑΛΛΑ ΜΕ «ΑΕΡΑ» ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ο Αίαντας εντυπωσίασε με την πορεία του πέρυσι, με την ποδοσφαιρική Ευρώπη να «χαζεύει» τα... μωρά του Τεν Χαγκ! Το τρομερό 1-4 στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ και η πρόκριση επί της Γιουβέντους στα προημιτελικά έκαναν άπαντες να στέκονται εντυπωσιασμένοι στις εξέδρες ή στους καναπέδες, θαυμάζοντας το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που απέδιδε ο Άγιαξ, τους νέους πρωταγωνιστές που αναδείκνυε και τον χαρακτήρα μιας ομάδας γεμάτης φρεσκάδα, ταλέντο, τακτική προσήλωση κι αποτελεσματικότητα.

Η νίκη στο Λονδίνο επί της Τότεναμ στα ημιτελικά γέννησε τεράστιες προσδοκίες για παρουσία στον τελικό κι ακόμα κι αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν, κανείς δεν στέρησε ούτε λίγο από τη λάμψη των νταμπλούχων Ολλανδίας, που φέτος θέλουν - το λιγότερο - να ξαναδώσουν το «παρών» στους ομίλους.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θέλει να ζήσει την εμπειρία για πρώτη φορά, παρά τις δυσκολίες. Ο Ντε Λιχτ (Γιουβέντους) και ο Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα) δεν ζουν πλέον στο Άμστερνταμ, όμως η υπόλοιπη ομάδα του Άγιαξ είναι εκεί και παραμένει το φαβορί.

Η Τούμπα θα είναι γεμάτη και η κόντρα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον για τους οπαδούς των ομάδων και όχι μόνο. Οι προσφορές του Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ περιλαμβάνουν το συνδυαστικό στοίχημα να νικήσουν οι Θεσσαλονικείς και ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ να κερδίσει over 4,5 κόρνερ στο παιχνίδι σε απόδοση 5.75. Εξάλλου στο Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ υπάρχει και η επιλογή να μπει το πρώτο γκολ μεταξύ 1'-15' και να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 8.30.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ ΟΠΩΣ... ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ!

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τα παιχνίδια του για τα προκριματικά, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Βικτόρια Πλζεν με το ευρύ 4-0 στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση για τα δεδομένα της εποχής και η περσινή δευτεραθλήτρια της Τουρκίας, Μπασάκσεχίρ αποτελεί τη νέα πρόκληση της σεζόν.

Παρά την απουσία του Κώστα Φορτούνη, το κενό δείχνει να συμπληρώνεται από τον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ και ο Ρούμπεν Σεμέδο «έδεσε» ιδανικά με την υπόλοιπη ομάδα, προσδίδοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα που έλειψε πέρυσι. Από την άλλη ο Ρομπίνιο μπορεί να... γέρασε, όμως δεν παύει να αποτελεί το πιο «λαμπερό» όνομα στο ρόστερ των Τούρκων, που θέλουν να εκμεταλλευτούν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους και να διαμορφώσουν συνθήκες πρόκρισης.

Στο Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ προσφέρεται η επιλογή να συνεχίσει να σκοράρει ο Μιγκέλ Γκερέρο, συνδυαστικά με τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη με ακριβές σκορ 1-2 σε απόδοση 35. Εξάλλου υπάρχει και το συνδυαστικό στοίχημα να μπουν στο παιχνίδι over 3,5 γκολ και over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Εκτός από τα συνδυαστικά στοιχήματα που μπορούν να βρουν οι παίκτες στο Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ υπάρχουν και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Για παράδειγμα, το να σκοράρει πρώτος ο Τσούμπα Άκπομ και το ακριβές σκορ του αγώνα να είναι 2-1 σε απόδοση 35.00 ή αντίστοιχα να βρει πρώτος δίχτυα ο Ρομπίνιο και το ακριβές σκορ να είναι 2-1 σε απόδοση 25.00! Οι επιλογές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ είναι αρκετές και σημαντικές, αντίστοιχα με τα δυο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, μια φάση πριν τα playoffs του Champions League!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα