Άγιαξ: Μικρή η παρουσία Ολλανδών στην Τούμπα (pic)

Άγιαξ: Μικρή η παρουσία Ολλανδών στην Τούμπα (pic)

bet365

Ο Άγιαξ έχει παραλάβει, εδώ και μέρες, 1.450 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων του ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά η ζήτηση και το ενδιαφέρον είναι πολύ μικρό.

Σέρο Πορτένιο - Σαν Λορέντζο με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Λίγοι Ολλανδοί φίλαθλοι θα ακολουθήσουν, όπως όλα δείχνουν, τον Άγιαξ στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την ολλανδική ομάδα, ωστόσο μέχρι σήμερα έχουν αγοραστεί μόλις 200 εισιτήρια, δείγμα της μικρής ζήτησης που υπάρχει στις τάξεις των φίλων του Άγιαξ για να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στην άλλη πλευρά και τους φίλους του ΠΑΟΚ, που ψάχνουν και δεν βρίσκουν εισιτήρια της ρεβάνς, οι Ολλανδοί δεν φαίνεται να συγκινούνται για το πρώτο παιχνίδι (για το δεύτερο έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια που πουλήθηκαν πακέτο με τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα του «Αίαντα») κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πάντως η μικρή ζήτηση έχει φέρει και γκρίνια μεταξύ των οπαδών του Άγιαξ. «Υπάρχουν 1.250 εισιτήρια διαθέσιμα για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως μόλις 200 έχουν πωληθεί μέχρι τώρα. Πού είναι εκείνοι, που διαμαρτύρονταν ότι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τους αγώνες;», αναφέρει λογαριασμός στο twitter, που ασχολείται με τις εκδρομές στα εκτός έδρας παιχνίδια.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα