Θεοδωρίδης: «Καταπληκτική βραδιά, ο Ολυμπιακός είναι 10 σκαλιά μπροστά»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Καταπληκτική βραδιά, ο Ολυμπιακός είναι 10 σκαλιά μπροστά»

bet365

Τον κόσμο για την συμπεριφορά του και τους παίκτες για την απόδοσή τους αποθέωσε μετά τη νίκη επί της Πλζεν ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά ο παράγοντας του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν μία καταπληκτική βραδιά. Όταν είχε τελειώσει το παιχνίδι στην Τσεχία είχα πει να μαζευτούν οι φίλαθλοι για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στο γήπεδο. Ευχαριστώ τον κόσμο που δεν πέταξε ούτε ένα βεγγαλικό. Η ομάδα πέταγε. Τα βεγγαλικά κάνουν κακό στην υγεία και την ατμόσφαιρα. Αν παίζεις ποδόσφαιρο "κόβεται" η όρεξη. Σε όλα τα γήπεδα πρέπει να προσέχουν. Ευχαριστώ στον μεγάλο λαό του Ολυμπιακού και στους παίκτες που ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλον και τον ενθουσίασαν. Πιστεύω από την τηλεόραση θα τους αποθέωσαν. Πήραμε τέσσερις βαθμούς. Εύχομαι πρόκριση και στις υπόλοιπες ομάδες για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός είναι δέκα σκαλιά μπροστά. Έχει καταπληκτικό προπονητή, πολύ καλό πρόεδρο που δεν φείδεται τίποτα και είναι δίπλα στην ομάδα, με τον κόσμο ενωμένο. Οι παίκτες είναι σε άλλο κλίμα, έχουν καταλάβει τι εστί Ολυμπιακό. Θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη να παίξουμε σαν Ολυμπιακός για να δείξουμε σε όλη την Ευρώπη τα τεράστια ποσά που κατατίθενται. Είναι καταπληκτική η ατμόσφαιρα από μοναδικούς φιλάθλους, θέλω να κάνουν το ίδιο και στο πρωτάθλημα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα