Ολυμπιακός: Οι παίκτες - βαρόμετρα για τη ρεβάνς με τη Πλζεν! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι παίκτες - βαρόμετρα για τη ρεβάνς με τη Πλζεν! (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει τουλάχιστον έξι παίκτες - βαρόμετρα για τη ρεβάνς του με τη Βικτόρια Πλζεν και που περιμένει από αυτούς να... βγουν μπροστά. Ψηφίστε στο σχετικό poll.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έξι ποδοσφαιριστές από τους οποίους αναμένει το μάξιμουμ στο Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν και που είναι κομβικοί. Πιο αναλυτικά:

1. ΖΟΣΕ ΣΑ: Ο Πορτογάλος πορτιέρο ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ματς και με τουλάχιστον τρεις καίριες επεμβάσεις για να κρατήσει το μηδέν. Ο Ζοσέ Σα καλείται να επαναλάβει την ίδια εμφάνιση στη ρεβάνς των Πειραιωτών με τη Βικτόρια Πλζεν, παραμένοντας ένας από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες τους.

2. ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν θετικότατος στο πιο μεγάλο μέρος της αναμέτρησης. Ο Σεμέδο θα πρέπει να είναι το ίδιο αποδοτικός και στη ρεβάνς ενώ παραμένει με διαφορά ο κορυφαίος σέντερ μπακ του ρόστερ του Ολυμπιακού.

3. ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Ο έμπειρος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού και εκ των αρχηγών της ομάδας ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό στο παιχνίδι της Τσεχίας. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ένας παίκτης που στην καλή του μέρα λειτουργεί πολύ καλά ως μπακ - χαφ και έχει μεγάλη επίδραση στο αμυντικό και το δημιουργικό - επιθετικό παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

4. ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Ο Βραζιλιάνος μέσος κινήθηκε και εκείνος σε ρηχά νερά στο πρώτο παιχνίδι. Αμυντικά, τακτικά και δημιουργικά είναι παίκτης που μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα και αναμφίβολα είναι μέσος - κλειδί για το σύνολο του Μαρτίνς.

5. ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αν και μπήκε ορεξάτος στο Πλζεν - Ολυμπιακός δεν έπιασε τοπ απόδοση. Από τα πόδια του θα περνάει μεγάλο μέρος της δημιουργίας και της οργάνωσης ενώ έχει και πολύ καλά στημένα.

6. ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ο Πορτογάλος εξτρέμ με την τρομερή τεχνική του και τις ενέργειές του μπορεί να... αναστατώσει οποιαδήποτε άμυνα. Στο πρώτο ματς ήταν αρκετά δραστήριος αλλά τώρα θα απαιτηθεί να είναι πιο καλός.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα