Άφαντα τα συμβόλαια του εκατομμυρίου, Μπούχα-Τσιμίκας-Μπα έπαιζαν

Άφαντα τα συμβόλαια του εκατομμυρίου, Μπούχα-Τσιμίκας-Μπα έπαιζαν

Άφαντα τα συμβόλαια του εκατομμυρίου, Μπούχα-Τσιμίκας-Μπα έπαιζαν

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta με τον δικό του τρόπο τον Ολυμπιακό του Πλζεν.

Νασιοναλ Μοντεβιδέο - Ιντερνασιονάλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κακό δεν το λες. Μόνο που στα δικά μου μάτια δεν είναι και καλό!

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόνο ένα αποτέλεσμα, ενώ οι Τσέχοι πάνε για δύο. Το Καραϊσκάκη είναι βέβαια όπλο, αλλά σε 90 λεπτά όλα γίνονται. Η κατάσταση είναι πολύ ρευστή.

Το καλύτερο αποτέλεσμα δεν ήρθε γιατί πολύ απλά τα βαριά συμβόλαια της ομάδας, αυτά του εκατομμυρίου, ήταν στα ρηχά νερά. Ο Γκιγέρμε είχε πολλά λάθη. Ο Βαλμπουενά όταν χρειάστηκε να κάνει τη διαφορά, δεν...Ο Ποντένσε το ίδιο. Ο Ομάρ ήταν κάτω από τα στάνταρντ του, μπρος και πίσω.

Εν τέλει, πέραν της δεδομένης ποιότητας των Σα και Σεμέδο, αυτό που είδαμε κατά βάση ήταν η πολύ καλή δουλειά παιδιών όπως ο Μπουχαλάκης, ο Τσιμίκας κι ο Μπα, που ήταν κι η ευχάριστη έκπληξη, δείχνοντας μεγάλη ετοιμότητα στην αναπλήρωση του κενού του έμπειρου Αβραάμ. Όπως καλή δουλειά έκανε κι ο Μαντί Καμαρά, μία καλή επιλογή του Μαρτινς, που άλλαξε την ισορροπία του παιχνιδιού.

Για να έρθει η πρόκριση στη ρεβάνς,οι ακριβοπληρωμένοι αστέρες πρέπει να συνέλθουν και να παίξουν μπάλα, ώστε να καλυφθεί η απουσία του Φορτούνη.

Τη διαιτησία του Ιταλού Γούιντα την λες κι εχθρική! Όλα τα σφυρίγματα τα έδινε στους Τσέχους! Ενίοτε σε προκλητικό βαθμό. Σφύριγμα ο Ολυμπιακός πήρε πρώτη φορά σε ένα φάουλ που έκανε ο Τσιμίκας στα τελευταία λεπτά. Δέκα προς ένα το πήγε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.