Άφαντα τα συμβόλαια του εκατομμυρίου, Μπούχα-Τσιμίκας-Μπα έπαιζαν

Άφαντα τα συμβόλαια του εκατομμυρίου, Μπούχα-Τσιμίκας-Μπα έπαιζαν

Άφαντα τα συμβόλαια του εκατομμυρίου, Μπούχα-Τσιμίκας-Μπα έπαιζαν

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta με τον δικό του τρόπο τον Ολυμπιακό του Πλζεν.

Νασιοναλ Μοντεβιδέο - Ιντερνασιονάλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+  ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κακό δεν το λες. Μόνο που στα δικά μου μάτια δεν είναι και καλό!

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόνο ένα αποτέλεσμα, ενώ οι Τσέχοι πάνε για δύο. Το Καραϊσκάκη είναι βέβαια όπλο, αλλά σε 90 λεπτά όλα γίνονται. Η κατάσταση είναι πολύ ρευστή.

Το καλύτερο αποτέλεσμα δεν ήρθε γιατί πολύ απλά τα βαριά συμβόλαια της ομάδας, αυτά του εκατομμυρίου, ήταν στα ρηχά νερά. Ο Γκιγέρμε είχε πολλά λάθη. Ο Βαλμπουενά όταν χρειάστηκε να κάνει τη διαφορά, δεν...Ο Ποντένσε το ίδιο. Ο Ομάρ ήταν κάτω από τα στάνταρντ του, μπρος και πίσω.

Εν τέλει, πέραν της δεδομένης ποιότητας των Σα και Σεμέδο, αυτό που είδαμε κατά βάση ήταν η πολύ καλή δουλειά παιδιών όπως ο Μπουχαλάκης, ο Τσιμίκας κι ο Μπα, που ήταν κι η ευχάριστη έκπληξη, δείχνοντας μεγάλη ετοιμότητα στην αναπλήρωση του κενού του έμπειρου Αβραάμ. Όπως καλή δουλειά έκανε κι ο Μαντί Καμαρά, μία καλή επιλογή του Μαρτινς, που άλλαξε την ισορροπία του παιχνιδιού.

Για να έρθει η πρόκριση στη ρεβάνς,οι ακριβοπληρωμένοι αστέρες πρέπει να συνέλθουν και να παίξουν μπάλα, ώστε να καλυφθεί η απουσία του Φορτούνη. 

Τη διαιτησία του Ιταλού Γούιντα την λες κι εχθρική! Όλα τα σφυρίγματα τα έδινε στους Τσέχους! Ενίοτε σε προκλητικό βαθμό. Σφύριγμα ο Ολυμπιακός πήρε πρώτη φορά σε ένα φάουλ που έκανε ο Τσιμίκας στα τελευταία λεπτά. Δέκα προς ένα το πήγε...

Best of internet