Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός: Επιστρέφει έπειτα από 7 χρόνια στην Ευρώπη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Δημήτρης Ρούσσος
Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός: Επιστρέφει έπειτα από 7 χρόνια στην Ευρώπη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

bet365

O Aβραάμ Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί ως βασικός με τον Ολυμπιακό απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, στην πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τα ερυθρόλευκα έπειτα από 7 χρόνια και 4 μήνες.

Η σεζόν ξεκινάει απόψε για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει τη Βικτόρια στο Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην αρχική σύνθεση της ομάδας του, ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που με αυτόν τον τρόπο θα «γράψει» ευρωπαϊκή συμμετοχή με τα χρώματα των Πειραιωτών έπειτα από τις 15 Μαρτίου 2012.

Τότε είχε ξεκινήσει επίσης ως βασικός στη ρεβάνς των 16 του Europa League με τη Μέταλιστ, που είχε πάρει τη νίκη (1-2) και την πρόκριση στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τη σεζόν 2012/13 δεν πρόλαβε να παίξει στην Ευρώπη, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστών με την Εθνική ομάδα στο Euro, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2014 αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους» για την Τραμζονσπόρ. Τον Ιανουάριο του 2019 επέστρεψε στο Λιμάνι και πλέον ήρθε η ώρα γι' αυτόν να γευτεί ξανά την εμπειρία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα