Βικτόρια Πλζεν: Το σχέδιο με το 4-2-3-1 για Ολυμπιακό με τα συν και πλην!

Δημήτρης Τομαράς
Βικτόρια Πλζεν: Το σχέδιο με το 4-2-3-1 για Ολυμπιακό με τα συν και πλην!

bet365

Ο Πάβελ Βρμπα έχει έτοιμο το πλάνο του για τον Ολυμπιακό και ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών στη Βικτόρια Πλζεν. Ποια τα θετικά και τα αρνητικά των Τσέχων αντιπάλων των Πειραιωτών.
Αυτήν την στιγμή οι επικρατέστεροι 11 της Πλεζν σε διάταξη 4-2-3-1 είναι οι: Χρούσκα, Ρέζνικ (σ.σ. ή Χάβελ), Πέρνιτσα, Μπράμπετς, Χλούσεκ - Κάλβατς, Χροσόφσκι - Καγιάμπα, Τσέρνακ, Κόπιτς - Κρμέντσικ. Ο Ρέζνικ έχει αποκομίσει έναν τραυματισμό και παρέμενε αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι άλλοι 10 δείχνουν σχεδόν σίγουροι.
Ας δούμε όμως & τα συν και τα πλην των Τσέχων:
Τα +
- Έχει κάνει ξεκίνημα με 2 νίκες στο πρωτάθλημα Τσεχίας, 3-1 την Όλομουτς και 2-1 την Λίμπερετς.
- Η καλή κατάσταση παικτών που είναι σημαντικά ατού. Ειδικά των μεσοεπιθετικών Κόπιτς και Καγιάμπα, που είναι πολύ επικίνδυνοι.
- Η εμπειρία που έχει από το Champions League, έχοντας παίξει τρεις φορές και έχοντας δείξει καλή εικόνα σε κρίσιμα ματς.
- Ο Πάβελ Βρμπα είναι ένας καλός και πετυχημένος τεχνικός που έχει δείξει την αξία του στο πως διαχειρίζεται μεγάλα ματς.
Τα -
- Ο τραυματισμός του αρχηγού Ρόμαν Χούμπνικ και του άλλου σημαντικού αμυντικού, Νταβίντ Λιμπέρσκι, που θα είναι εκτός από το πρώτο ματς.
- Ο Κρμέντσικ είναι έτοιμος, όμως προέρχεται πό τραυματισμό στο γόνατο. Αυτό σημαίνει πως ο τοπ σκόρερ της Βικτόρια δεν είναι στα καλύτερά του.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα