Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε ενδεκάδα αλά... Φόρεστ με Πλζεν (vids)

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε ενδεκάδα αλά... Φόρεστ με Πλζεν (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε ενδεκάδα αλά... Φόρεστ με Πλζεν (vids)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να προσανατολίζεται σε σχήμα... copy paste με Φόρεστ για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία.
Ο Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στην Φόρεστ παρέταξε την ομάδα του Ολυμπιακού με 4-2-3-1. Ο Σα κάθισε κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο και Τσιμίκα (σ.σ. πιθανότητες έχει και ο Κούτρης για βασικός αρ. μπακ). Οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα στα άκρα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο. Ο Πορτογάλος εξακολουθεί να προσανατολίζεται στην ίδια 11άδα με ένα ερωτηματικό, εκείνο του ενός χαφ και το εάν τελικά θα είναι ο Μπουχαλάκης ή θα παίξει ο Καμαρά.
Θυμίζουμε τους εκλεκτούς του Ίβηρα τεχνικού: Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί και Ντουρμισάι.
- Δείτε πιο κάτω βίντεο από την προπόνηση των Πειραιωτών στην Τσεχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα