Πρόκριση με νίκες για Κάραμπαγκ & Σλόβαν

Book-nomikarios Book-nomikarios
Πρόκριση με νίκες για Κάραμπαγκ & Σλόβαν

bet365

Σλόβαν και Κάραμπαγκ έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να καθαρίσουν με νίκες την πρόκρισή τους στην επόμενη προκριματική φάση του champions league και ο Βook-nomikarios μας αναλύει τα παιχνίδια τους.

KAΡΑΜΠΑΓΚ - ΠΑΡΤΙΖΑΝΙ

Η Κάραμπαγκ είναι έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Οι 30+ φεύγα Ισπανοί Quintana και Michel παίζουν έτη εκεί, ο επίσης 30+ Βραζιλιάνος πορτιέρε Vagner πήγε πέρσι, το ίδιο και ο Γάλλος χαφ Zoubir, αλλά και ο Κροάτης χαφ Ozobić που έπαιζε και άλλη μια 2ετία στο Αζερμπαϊτζάν και γνώριζε τη λίγκα. Ο Βραζιλιάνος χαφ Αλμέυδα που έγινε Αζέριος ξαναγύρισε στην ομάδα της… τσέπης του μετά από μια σύντομη περιπέτεια στο Καζακστάν. Medvedev και Sadıqov είναι χρόνια στην ομάδα όπως και ο φορ Emreli που φέτος είναι σε οίστρο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Romero θέλει ακόμα χρόνο προσαρμογής, αλλά για αυτό το επίπεδο είναι εξαιρετικός. Δεν θέλει μπλεξίματα η Κάραμπαγκ. Έχει την ποιότητα και την εμπειρία να πάρει το ματς. Eίχε κατοχή στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η Παρτιζάνι έδειξε καλά στοιχεία, απείλησε και σε στημένες φάσεις και γενικά δεν θα υποτιμηθεί στο ελάχιστο. Θα μπουν δυνατά οι Αζέριοι που είχαν παράπονα από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρ στο πρώτο παιχνίδι, καθώς αυτοί είναι με την αρτιότερη τεχνική κατάρτιση. Δικαιολογημένα είναι καυτό φαβορί σήμερα.

ΣΟΥΤΓΙΕΣΚΑ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

@@@ H Σλόβαν έχει παίχτες όπως τους Šporar (Σλοβένος διεθνής φορ, πρώην Ολίμπια Λ. και Βασιλεία), Rharsalla (Mαροκινός με ισπανικό διαβατήριο, χρόνια στην Ολιμπικ Ντόνετσκ), Dražić (ηγετικός στέλεχος της 2ης ομάδας της Θέλτα, δεν έκανε για πριμέρα όμως) που για αυτό το επίπεδο είναι πολυτέλεια. Έχει κρατήσει τον περσινό κορμό, όλοι αυτοί έπαιξαν και πέρσι, παρέμειναν και οι Čavrić, Bajrič, Ljubičić, Greif, de Kamps, Holman, Bozhikov, Sukhotskiy, οπότε είναι ΔΕΜΕΝΗ και ΕΤΟΙΜΗ ομάδα. Η Σουτγιέσκα επίσης έχει 1 κορμό, φάνηκε δεμένη, αλλά η ατομική διαφορά ποιότητας είναι τεράστια, ακόμα και σε επίπεδο ταχύτητας και φυσικής κατάστασης. Και στο 2ο κολλητό ματς, θα φανεί πιο έντονα. Στο πρώτο παιχνίδι έχασε 3-4 κλασικές ευκαιρίες (και 2 δοκάρια) η Σλόβαν, μόλις 1 η Σουτγιέσκα, είχε όμως 1 απίστευτο γκολ με σουτάρα στο 95′ στο "Γ". Πλέον, περιμένω πιο εύστοχη και κυνική τη Σλόβαν για το διπλό πρόκρισης.

ΔΥΑΔΑ

UEFA CHAMPIONS LEAGUE : ΣΟΥΤΓΙΕΣΚΑ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ -> 2 (1.36)
UEFA CHAMPIONS LEAGUE : ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ - ΠΑΡΤΙΖΑΝΙ -> 1 (1.30)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ : 1.77

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).