Champions League: Πήρε την πρόκριση ο Ερυθρός Αστέρας

Gazzetta team
Champions League: Πήρε την πρόκριση ο Ερυθρός Αστέρας

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 2-1 της Σούντουβα και πήρε την πρόκριση στον 2ο προκριματικό του Champions League. Mε την Ελσίνκι οι Σέρβοι.

Στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League προκρίθηκε ο Ερυθρός Αστέρας, αφού στον επαναληπτικό επικράτησε 2-1 της Σούντουβα. Οι Σέρβοι είχαν αποσπάσει λευκή ισοπαλία στη Λιθουανία και στο Βελιγράδι είχαν το πάνω χέρι. Στο 4' ο Μποάκι άνοιξε το σκορ και στο 29' ο Μάριν πέτυχε το 2-0. Η αποβολή του Γκόμπελιτς στο 60' έδωσε... χώρο στους φιλοξενούμενους, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90' με τον Τόπγκατσιτς. Στον 2ο γύρο ο Αστέρας θα παίξει με την Ελσίνκι. Η Νόμε Κάλιου έκανε την έκπληξη, νίκησε 3-1 και πέταξε εκτός τη Σκεντίγια. Στην επόμενη φάση και η Νιου Σεντς, αφού στο Κόσοβο κέρδισε τη Φερονικέλι 1-0. Η Σαμπούρταλο αν και ηττήθηκε εξασφάλισε την πρόκριση, όπως και οι Βαλέτα, Ελσίνκι.


Τα αποτελέσματα

Σκεντίγια - Νόμε Κάλιου 1-3 (1-0)

Σαμπούρταλο - Σέριφ 1-3 (3-0)

Βαλέτα - Ντουντελάνζ 1-1 (2-2)

Τόρσαβν - Ελσίνκι 2-2 (0-3)

Ερυθρός Αστέρας - Σούντουβα 2-1 (0-0)

Φερονικέλι - Νιου Σεντς 0-1 (2-2)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα