Βικτόρια Πλζεν - Σίγκμα Όλομουτς 3-1 (Vid)

Gazzetta team
Βικτόρια Πλζεν - Σίγκμα Όλομουτς 3-1 (Vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Βικτόρια Πλζεν, που επιθετικά δείχνει επικίνδυνη αλλά αμυντικά είναι αρκετά ευάλωτη. Τελικό 3-1 με την Όλομουτς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τσεχίας, με την αντίπαλο της Πλζεν να έχει αποβολή.
Η Βικτόρια άρχισε το ματς με 4-5-1 με γκολκίπερ τον Χρούσκα, κέντρο άμυνας με Χέτζα και Μπράμπετς, άκρα με Ρέζνικ και Λιμπέρσκι, ο αρχηγός Κροσόβσκι με τον Κάλβακ μπροστά από τα στόπερ, σε πιο δημιουργικό ρόλο ο Τσέρμαχ, άκρα επίθεσης με Κόπιτς και Καγιάμπα και μπροστά τον Κρμέντσικ. Το παιχνίδι δεν άρχισε με καλούς οιωνούς για τη Βικτόρια Πλζεν, την γηπεδούχο, υπό το βλέμμα του Μαρτίνς.
Παρότι ήταν κινητική και έβγαλε επιθετική απειλή για την Όλομουτς δέχθηκε γκολ μετά την αντικανονική ενέργεια του στόπερ Χέτζα πάνω στον αντίπαλό του, τον Γιούνις. Ο Χέτζα στην φάση αυτή - που λειτούργησε εντελώς επιπόλαια - τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 34' από τον Πέρνιτσα. Η Όλουμουτς λίγο μετά σκόραρε από την άσπρη βούλα με τον Πλζεκ. Οι γηπεδούχοι που πριν είχαν φάσεις όπως το σουτ του Τσέρμαχ έξω στο 24', έχασαν μετά φάσεις και με τους Καγιάμπα, Κόπιτς και Κρμέντσικ.Στο 40' ήρθε το γκολ για την Πλζεν. Ο Καγιάμπα με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο παιχνίδι. Η Πλζεν έδειχνε μία ομάδα που ενώ ήταν ανώτερη επιθετικά και δημιουργικά από καθαρά δικό της λάθος δέχθηκε αρκετά εύκολα το γκολ από το πέναλτι.
ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΙΣ ΚΑΙ 2-1 Η ΠΛΖΕΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ 3-1
Στο 70ό λεπτό ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων για το λάθος. Ο Γιούνις αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για αγκωνιά και η Βικτόρια Πλζεν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα.
Στο 72' ο Κόπιτς ήταν εκείνος που σκόραρε μετά από μία γρήγορη και ωραία συνεργασία των παικτών της Πλζεν με κομβική συμμετοχή του Τσέρμαχ. Πάντως ο Καγιάμπα ήταν από τους πλέον απειλητικούς παίκτες των Τσέχων σε ένα σημαντικό μέρος του αγώνα. Στο 84' ο κόουτς Λατάλ της Όλομουτς είδε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες ενώ ένα λετό μετά ο σκόρερ του 2-1 Κόπιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βρει ξανά δίχτυα. Στο 90' είχε πολύ καλή φάση και ο Καγιάμπα. Στο 94' είχε γκολ και ο Κόβαρικ σε φάση που πάλι έφτιαξε ο επιθετικός Τσέρμαχ (σ.σ. ουσιαστικά είχε 3 ασίστ και πήγε πολύ καλά), που ήταν πρώτος σκόρερ και κομβικός παίκτης της Πλζεν και προερχόταν από τραυματισμό. Οι παίκτες της Πλζεν έδειξαν γενικά πάντως ότι έχουν ένα ιδιαίτερα γρήγορο σύνολο με επιθετικές αρετές.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα