Οριστικά στο «Σαν Σίρο» τα ματς της Αταλάντα στο Champions League!

Κώστας Ζάλιαρης
Οριστικά στο «Σαν Σίρο» τα ματς της Αταλάντα στο Champions League!

bet365

Η Μίλαν ανακοίνωσε πως έλαβε την απόφαση να επιτρέψει στην Αταλάντα τη χρήση του «Σαν Σίρο» για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο νέο Champions League, παρά τις αντιδράσεις από τον κόσμο των «ροσονέρι»...

Ο σύλλογος από το Μπέργκαμο θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μετά την κατάληψη της 3ης θέσης στη Serie A της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Το γήπεδο της ομάδας δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της UEFA κι έτσι έγινε κρούση στη Μίλαν για τη χρήση του «Σαν Σίρο», από τη στιγμή που οι «ροσονέρι» έχουν αποκλειστεί με τιμωρία λόγω του FPP.

Παρά τις αντιδράσεις από τον κόσμο, το κλαμπ του Μιλάνου επέτρεψε στην Αταλάντα να χρησιμοποιήσει το «Σαν Σίρο», τονίζοντας σε ανακοίνωση: «Πήραμε την απόφαση να παραχωρήσουμε το γήπεδο στην Αταλάντα, έπειτα και από τη συζήτηση που είχαμε με τον Δήμαρχο, Τζουσέπε Σάλα. Είναι μια ευκαιρία και μια συνθήκη που δεν θα ευνοήσει μονάχα την Αταλάντα, αλλά και το ιταλικό ποδόσφαιρο, ώστε να προωθηθεί η ιδέα της φιλοξενίας, ο σεβασμός και το fair play».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα