Το έπος της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ξεκίνησε από τ' αποδυτήρια του «Καμπ Νόου»...

Κώστας Ζάλιαρης
Το έπος της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ξεκίνησε από τ' αποδυτήρια του «Καμπ Νόου»...

bet365

Ο Φαμπίνιο αποκάλυψε κουβέντες που ειπώθηκαν στ' αποδυτήρια της Λίβερπουλ στο «Καμπ Νόου» λίγο μετά το 3-0 της Μπαρτσελόνα τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έγινε κατανοητό πως το έπος που έγραψαν οι «κόκκινοι» είχε... ξεκινήσει από τη Βαρκελώνη.

Οι «μπλαουγκράνα» με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει δυο φορές και μάλιστα, τη δεύτερη εξ αυτών με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, είχαν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης.

Ποιος, άλλωστε, έδινε ελπίδες στη Λίβερπουλ μετά από το 3-0 των Καταλανών του... εξωγήινου Μέσι;

Κανείς δεν θα μπορούσε ούτε να σκεφτεί σαν αστείο αυτό που θα συνέβαινε στο «Άνφιλντ» μια εβδομάδα αργότερα με το 4-0 των μετέπειτα Πρωταθλητών Ευρώπης.

Όλα, όμως, είχαν ξεκινήσει λίγα λεπτά μετά από την ήττα στο «Καμπ Νόου» και πιο συγκεκριμένα από τ' αποδυτήρια στα οποία βρισκόταν η αγγλική ομάδα.

«Είχαμε χάσει 3-0 και ο Κλοπ μπήκε στο χώρο και είπε “τι καταπληκτικό παιχνίδι κάνατε όλοι σας... Ήσασταν πολύ συμπαγής ομάδα στο γήπεδο”. Μάλιστα, ήμουν από τους τελευταίους που έφυγα από τ' αποδυτήρια και ο κόουτς με πλησίασε και μου είπε: “Ο Βαϊνάλντουμ μου είπε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Εσύ τι λες;” Του απάντησα ότι κι εγώ θεωρούσα ότι μπορούσαμε και μου είπε: “Ωραία, άρα είμαστε τρεις τώρα που το πιστεύουμε...”. Ήταν πολύ αισιόδοξη εκείνη η κουβέντα. Ό,τι συνέβη μετά, ήταν πραγματικά ιστορικό...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα