Ολυμπιακός: Σουντανί το «κανόνι» των προκριματικών του Champions League (pic & vids)

Ολυμπιακός: Σουντανί το «κανόνι» των προκριματικών του Champions League (pic & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σουντανί το «κανόνι» των προκριματικών του Champions League (pic & vids)

bet365

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ελ Αρμπί Χιλέλ Σουντανί, είναι ένας άνθρωπος ειδικών αποστολών και αρκετών γκολ στην διαδικασία των προκριματικών του Champions League!

Ο Σουντανί ενδεικτικά με την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει βρει 10 φορές δίχτυα σε 21 αγώνες στα προκριματικά του Champions League. Έχει δώσει και 7 ασίστ σε αυτές τις αναμετρήσεις. Την σεζόν 2016-2017 ήταν μάλιστα ο παίκτης που απέκλεισε την Ζάλτσμπουργκ του Όσκαρ Γκαρθία, του Ισπανού άλλοτε τεχνικού των Πειραιωτών με το δικό του γκολ για το 2-1.

Μάλιστα οι επιδόσεις του έμπειρου εξτρέμ, που μπορεί να παίξει και στην επίθεση στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης του Champions League είναι οι κορυφαίες του σε επίπεδο ευρωπαϊκών αγώνων. Εκείνη την χρονιά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπήκε στους ομίλους και βρέθηκε στο ίδιο γκρουπ με Λιόν, Γιουβέντους και Σεβίλλη, όπου δεν κέρδισε κανένα ματς. Θυμίζουμε πως στο σύνολο ο Αλγερινός άσος στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε 196 ματς με 86 γκολ και 54 ασίστ. Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα χρειαστεί την εκτελεστική δεινότητα του Χιλέλ Σουντανί στα προσεχή ματς με τη Βικτόρια Πλζεν και ο ίδιος ο παίκτης ξέρει πως έχει μπροστά του μία σημαντική πρόκληση, όπου πρέπει να ανταποκριθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα