Κλήρωση Champions League: Με την Βικτόρια Πλζεν ο Ολυμπιακός

Κλήρωση Champions League: Με την Βικτόρια Πλζεν ο Ολυμπιακός

Αντώνης Σαούλης
Κλήρωση Champions League: Με την Βικτόρια Πλζεν ο Ολυμπιακός

bet365

Με την Βικτόρια Πλζεν τελικά κληρώθηκε ο Ολυμπιακός για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Πρώτο ματς στην Τσεχία 23/24 Ιουλίου, η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης» 30/31 Ιουλίου.

Δείτε τις αποδόσεις για τον αγώνα (21+)

Καλύτερη ή χειρότερη θα φανεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Ομως ο Ολυμπιακός δεν έπεσε στους Ολλανδούς και την Αϊντχόφεν και θ' αντιμετώπισει τους Τσέχους της Βικτόρια Πλζεν. Μία ομάδα που θυμίζουμε πως στο περσινό Champions League συμμετείχε κανονικά και μάλιστα τερμάτισε 3η στον όμιλο με Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας!


Στα θετικά της κλήρωσης το γεγονός ότι το πρώτο ματς οι «ερυθρόλευκοι» θα το δώσουν στην Τσεχία (23 ή 24 Ιουλίου) και την ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης» (30 ή 31 Ιουλίου).

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θ' αρχίσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν η οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Τσεχίας και θέλει την πρόκριση για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό όμιλο ακόμα κι αν αποκλειστεί στον επόμενο προκριματικό γύρο (θα μπει απευθείας στους ομίλους του Europa League).
Δεύτερον γιατί θα παραμείνει ζωντανός στο όνειρο του Champions League και θα είναι στους ισχυρούς για την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα