Κλήρωση Champions League: Η πρώτη σημαντική κλήρωση για τον Ολυμπιακό (pic)

Κλήρωση Champions League: Η πρώτη σημαντική κλήρωση για τον Ολυμπιακό (pic)

Αντώνης Σαούλης
Κλήρωση Champions League: Η πρώτη σημαντική κλήρωση για τον Ολυμπιακό (pic)

bet365

O Ολυμπιακός στις 13:00 θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει στο Champions League. Το 50-50 και η έδρα...

Από τις 19 Ιουνίου ο Ολυμπιακός μπαίνει σε... ευρωπαϊκούς ρυθμούς. Σήμερα στις 13.00 οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τον πρώτο αντίπαλό τους στην δύσκολη προσπάθεια που θα έχουν για να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League.

Μία κλήρωση η οποία είναι και η πιο σημαντική για τον Ολυμπιακό. Οχι τόσο για τον αντίπαλο με τον οποίο θα πέσει (ούτως ή άλλως 50-50 είναι οι πιθανότητες), όσο για τα ματς τέλη Ιουλίου και την πρόκριση που τόσο θα θέλει η ομάδα του Πειραιά.

Στη Νιόν της Ελβετίας σήμερα στις 13.00 ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με μία εκ των Αϊντχόφεν, Βικτόρια Πλζεν.Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στους ισχυρούς και εκτός από τον αντίπαλο, θα μάθουν και την έδρα που θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι μιας και δε σημαίνει ότι επειδή είναι στους ισχυρούς θα παίξει και το δεύτερο ματς στο «Καραϊσκάκης»,


Γιατί είναι τόσο σημαντική η κλήρωση και φυσικά τα πρώτα ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός; Επειδή εάν προκριθεί τότε θα έχει εξασφαλίσει ΣΙΓΟΥΡΑ ευρωπαϊκό όμιλο. Η μία πρόκριση του δίνει ΑΥΤΟΜΑΤΟ εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League και φυσικά θα παραμείνει στο κόλπο για να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια που δίνει το μονοπάτι των μη πρωταθλητών για τους ομίλους του Champions League.

Τι σημαίνει αποκλεισμός; Συνέχεια στα προκριματικά του Europa League, κάτι που δεν θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ομως αρχικά σήμερα ο Ολυμπιακός θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα