Η Heineken γιόρτασε τον τελικό του Champions League στο Ολύμπιον

Gazzetta team
Η Heineken γιόρτασε τον τελικό του Champions League στο Ολύμπιον

bet365

Εκατοντάδες κόσμου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ σε μια εντυπωσιακή προβολή στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια συναρπαστική βραδιά αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο, η Heineken® σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν την κινηματογραφική προβολή του μεγάλου τελικού UEFA Champions League, το Σάββατο 1η Ιουνίου στο Ολύμπιον. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της Heineken® είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πολύ-αναμενόμενο αγώνα μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ, στην 9τμ. οθόνη με ποιότητα εικόνας και ήχου, όπως λίγες αίθουσες μπορούν να προσφέρουν στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της Heineken® στο UEFA και αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά, ο χώρος του Ολύμπιον μεταμορφώθηκε στον απόλυτο ποδοσφαιρικό προορισμό προσελκύοντας τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, αλλά και όσους δεν είναι φαν της μπάλας γιατί - δεν χρειάζεται να είσαι φαν για να απολαύσεις το UEFA Champions League!

Με παρουσιαστές της μεγάλης βραδιάς τους διάσημους stand-up comedians, Δημήτρη Μακαλιά και Ζήση Ρούμπο, οι θεατές έζησαν μια αξέχαστη και ανατρεπτική εμπειρία ποδοσφαιρικής προβολής, ενώ παράλληλα σχολίαζαν και να συζητούσαν τις φάσεις του παιχνιδιού παρέα με τους παρουσιαστές. Με την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ντίνος Κούης, Κώστας Ορφανός, Γιώργος Μίρτσος, Δημήτρης Μπουγιουκλής, Κώστας Λουμπούτης, Γιώργος Γκουγκουλιάς και Κώστας Οικονομίδης.

Στο πλαίσιο εορτασμού του τελικού του UEFA Champions League, η Heineken® και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν στο φουαγιέ του Ολύμπιον πάρτι με DJ set, finger food και απολαυστική παγωμένη Heineken®. Από αυτή την ποδοσφαιρική βραδιά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Heineken 0.0, η μόνη μπίρα χωρίς αλκοόλ στην ελληνική αγορά, που ζυθοποιείται με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Η βραδιά επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τρείς τυχερούς θεατές, οι οποίοι ύστερα από κλήρωση κέρδισαν τα πολυπόθητα εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά το Grand Prix της Formula 1 στη Monza της Ιταλίας, με την υποστήριξη της Heineken®.

#Heineken #UCLfinal_SKG #Unmissable

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα