Σαλάχ: «Πριν το ματς, είδα τη φωτογραφία με τα δάκρυα από το Κίεβο...»

Σαλάχ: «Πριν το ματς, είδα τη φωτογραφία με τα δάκρυα από το Κίεβο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Σαλάχ: «Πριν το ματς, είδα τη φωτογραφία με τα δάκρυα από το Κίεβο...»

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποκάλυψε μια από τις κινήσεις που έκανε λίγες στιγμές πριν από τον φετινό μεγάλο τελικό του Champions League για να πάρει κίνητρο και τόνισε πως θέλησε να δει ξανά τη φωτογραφία με τα δάκρυα μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, στο Κίεβο...

Εdit my bet*: Άλλαξες γνώμη; Με το πρωτοποριακό “Edit My Bet” έχεις πλέον τη δυνατότητα να επεξεργαστείς το στοίχημά σου. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αιγύπτιος αστέρας της Λίβερπουλ έγινε ο πρώτος από την πατρίδα του που καταφέρνει να σκοράρει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με πέναλτι στο Wanda Metropolitano, το βράδυ του Σαββάτου και πλέον είναι Πρωταθλητής Ευρώπης με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

«Πέρυσι ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου, όχι μόνο της καριέρας μου. Φέτος, ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές» είπε αρχικά και συνέχισε, κάνοντας την αποκάλυψη:

«Πριν από τον φετινό τελικό κοίταξα ξανά μια φωτογραφία από το παιχνίδι με τη Ρεάλ που ήμουν δακρυσμένος με τον τραυματισμό και ήταν πολύ άσχημο. Ήμασταν όλοι απογοητευμένοι και ενοχλημένοι μετά τον τελικό και τώρα επιστρέψαμε και πανηγυρίσαμε τον τίτλο.

Είδα τη φωτογραφία μου μετά τον τραυματισμό για να πάρω κίνητρο για τον φετινό τελικό και ήταν κάτι που μου έδωσε μεγάλο κίνητρο...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα