28 λίγκες κατά των αλλαγών στο Champions League

Gazzetta team
28 λίγκες κατά των αλλαγών στο Champions League

bet365

Εκπρόσωποι 28 λιγκών συναντήθηκαν στην Πολωνία και εξέδωσαν ανακοίνωση κατά των αλλαγών στο Champions League από το 2014 και μετά.

Η πολωνική λίγκα αποφάσισε να καλέσει εκπροσώπους από 28 λίγκες, μέλη της Ευρωπαϊκής Λίγκας, ώστε να συζητήσουν για τις αλλαγές που προτάθηκαν για το Champions League από το 2024 και μετά. Ανάμεσά τους έδωσαν το παρών οι λίγκες της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, που είχε ήδη εκδώσει ανακοίνωση εναντίον, της Ρωσίας, της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας και το κοινό ανακοινωθέν ήταν κατά του πρώτου πλάνου, που ετοίμασαν η UEFA με την ECA.

«Είναι πολύ σημαντικό όλες οι λίγκες να μείνουν ενωμένες σχετικά με τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα υπερασπιστούμε τα πρωταθλήματα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσω των πρωταθλημάτων πρέπει να δίνονται τα εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», σχολίασε ο πρόεδρος Όλσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα