Μουρίνιο – Ιντερ: «Ετσι εξουδετέρωσα Μπαρτσελόνα και Μέσι»! (vid)

Gazzetta team
Μουρίνιο – Ιντερ: «Ετσι εξουδετέρωσα Μπαρτσελόνα και Μέσι»! (vid)

bet365

Σε μία εκπληκτική βίντεο ανάλυση, ο Ζοσέ Μουρίνιο εξηγεί τις τακτικές προσαρμογές του και το πώς με την Ιντερ το 2010, έφτασε στο 3-1 στον ημιτελικό με την Μπάρτσα και εν συνεχεία στο τρεμπλ.

Μίλαν - Μπολόνια με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την προηγούμενη χρονιά η Μπαρτσελόνα είχε κάνει το μαγικό τρεμπλ και με την διαστημική μπάλα που έπαιζε υπό τον Πεπ Γκουαρδιόλα στα καλύτερά της, ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί να σηκώσει ξανά το Champions League και για το 2010. Ωστόσο, στα ημιτελικά την απέκλεισε η Ιντερ, φτάνοντας με τη σειρά της σε ένα εντελώς απρόσμενο τρεμπλ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κλήθηκε λοιπόν από το «Thecoachesvoice» να αναλύσει την τακτική που ακολούθησε και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-1 στο πρώτο ματς και μάλιστα με ανατροπή, καθώς η Μπάρτσα είχε προηγηθεί στο 18'. Δείτε τον τρόπο που εξηγεί ο Πορτογάλος τεχνικός μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του.

Το πώς έστησε τους Νερατζούρι στο “Σαν Σίρο”...

Το πώς άλλαζε θέση στους παίκτες και ειδικά στην επίθεση με τους Πάντεφ, Ετό να κινούνται προς τον Μιλίτο ή αντίθετα...

Τον χαβαλέ που κάνει με τον Μέσι, κάνοντας ότι δεν θυμάται το όνομά του στην διάταξη της Μπάρτσα...

Το πώς κινούνταν ο Μέσι και τις αντίστοιχες προσαρμογές που ακολουθούσαν και από τις δύο ομάδες...

Το πώς εξουδετερώθηκε ο Μέσι με τα διπλά-τριπλά μαρκαρίσματα...

Το πώς εξελισσόταν το transition...

Το πώς η Ιντερ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τους χώρους και ότι θα μπορούσε να βάλει και τέταρτο γκολ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα