Κλοπ: «Ό,τι ευκαιρία κι αν κάνουμε, να σκοράρουμε...»

Κλοπ: «Ό,τι ευκαιρία κι αν κάνουμε, να σκοράρουμε...»

Κλοπ: «Ό,τι ευκαιρία κι αν κάνουμε, να σκοράρουμε...»

bet365

Αποτελεσματικότητα από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο και ατμόσφαιρα από τους οπαδούς στο «Άνφιλντ» ζήτησε ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της τρομερά δύσκολης αποστολής της Λίβερπουλ στη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα.

Δίχως Σαλάχ, δίχως Φιρμίνο και με το βαρύ 3-0 από το πρώτο παιχνίδι, οι «κόκκινοι» έχουν απίστευτα δύσκολο έργο στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League απέναντι στους «μπλαουγκράνα», το βράδυ της Τρίτης.

«Στο ποδόσφαιρο πάντοτε έχεις ευκαιρίες, όμως, αυτές που θα μας παρουσιαστούν, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε και να σκοράρουμε.

Θα μας λείψουν δυο από τους καλύτερους επιθετικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ξέρουμε ότι πρέπει να πετύχουμε τέσσερα γκολ σε 90 λεπτά. Θέλουμε, όμως, να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε για την παρουσία μας στο Champions League.

Αν δεν πετύχουμε, τουλάχιστον ας αποτύχουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα πρέπει και οι οπαδοί μας να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα με την οποία θα τιμήσουμε το ωραίο ποδόσφαιρο με ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε δεν είναι απαραίτητα αδύνατο...» ανέφερε ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα