Όταν ο Ερνέστο έριχνε 3άρα στον Κλοπ και με τον Ολυμπιακό (pics & vid)

Όταν ο Ερνέστο έριχνε 3άρα στον Κλοπ και με τον Ολυμπιακό (pics & vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε... κεράσει τριάρα την Μπορούσια Ντόρτμουντ του Γίργκεν Κλοπ και το gazzetta.gr θυμάται.

Η Μπαρτσελόνα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι της, επικράτησε 3-0 της Λίβερπουλ και έχει βάλει τις βάσεις για την παρουσία της στον τελικό όντας μάλιστα η μόνη αήττητη στη διοργάνωση.

Όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βάσκος τεχνικός συναντά τον Γίργκεν Κλοπ.

Στις 19/10 του 2011, ο Ολυμπιακός, υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ του Κλοπ.

Μπροστά σε παραπάνω από 33.000 κόσμο, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν μια τεράστια νίκη με 3-1!

Ο Χολέμπας άνοιξε το σκορ στο 8' και παρά την ισοφάριση του Λεβαντόφσκι στο 26', οι Πειραιώντες πήγαν στα αποδυτήρια από τη θέση του οδηγού, με τον Ραφίκ Τζιμπούρ να κάνει το 2-1 στο 40'.

Ο Φρανσουά Μοντεστό ολοκλήρωσε αυτό το μαγικό βράδυ στο «Καραϊσκάκης» κάνοντας το 3-1 με άπιαστη κεφαλιά στο 78'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Κοστάντσο, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντεστό, Ορμπάιθ, Μακούν (73' Μανιάτης), Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μιραλάς (90+1' Φετφατζίδης), Τζιμπούρ (87' Πάντελιτς)

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Σμέλτσερ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Πίστσεκ, Μπέντερ, Γκιντογκάν (57' Λέιτενερ), Πέρισιτς, Καγκάβα (66' Μπλαστσικόφκι), Γκέτσε (82' Γκρόσκοϊτς), Λεβαντόφσκι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα