Ο Τερ Στέγκεν συμπόνεσε τον Ντε Χέα για το λάθος και δεν πανηγύρισε (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Τερ Στέγκεν συμπόνεσε τον Ντε Χέα για το λάθος και δεν πανηγύρισε (vid)

bet365

Συναδελφική αλληλεγγύη επέδειξε ο Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν προς τον Νταβίντ Ντε Χέα, βλέποντας τον Ισπανό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει μεγάλο λάθος στο δεύτερο γκολ του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου», το βράδυ της Τρίτης.

100% Επιστροφή* χρημάτων Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο πορτιέρε των «μπλαουγκράνα», δεν ήθελε να χαρεί με τον πόνο του συναδέλφου του γιατί γνωρίζει πολύ καλά πόσο καίρια θέση είναι αυτή στην οποία αγωνίζονται και πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να φτάσει από το ζενίθ στο ναδίρ.

Βλέποντας τον Ντε Χέα να χάνει τη μπάλα κάτω από το σώμα του στο δεξί σουτ του Μέσι στο 20ο λεπτό του επαναληπτικού προημιτελικού της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τερ Στέγκεν απλά πήρε το μπουκάλι του και ήπιε λίγο νερό, δίχως να πανηγυρίσει.

«Μετά το ματς, είπα στον Ντε Χέα ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Του είπα ότι αυτό που του συνέβη θα μπορούσε να γίνει στον καθένα που αγωνίζεται στη θέση μας. Δεν πανηγύρισα τόσο πολύ το γκολ γιατί ένιωσα τον πόνο του και την απογοήτευσή του εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται πάντα...» ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα των Καταλανών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα