Ο Σισοκό πίστευε ότι η Τότεναμ είχε αποκλειστεί!

Gazzetta team
Ο Σισοκό πίστευε ότι η Τότεναμ είχε αποκλειστεί!

bet365

Απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε ο Μούσα Σισοκό της Τότεναμ μετά τη λήξη του συγκλονιστικού αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Σισοκό βρισκόταν στον πάγκο έχοντας αντικατασταθεί με τραυματισμό και στο πέμπτο γκολ της Σίτι στις καθυστερήσεις από τον Σέρχιο Αγουέρο έφυγε απογοητευμένος για τα αποδυτήρια με συνέπεια να μην αντιληφθεί ότι λίγο πιο μετά ακυρώθηκε.

Έτσι θεωρούσε πως η Τότεναμ είχε αποκλειστεί στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης νομίζοντας ότι το ματς είχε λήξει με 5-3!

Τελικά, όμως, ένα μέλος του τεχνικού τιμ του εξήγησε αμέσως τι είχε συμβεί, με τον Σισοκό να επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο, παρά τον τραυματισμό του, για να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα ο Σισοκό είπε στην Equipe: «Ήμουν στον πάγκο, είδα το 5-3 και ήμουν σε τέτοια κατάσταση που έφυγα κατευθείαν για τα αποδυτήρια. Ήμουν μόνος και δεν υπήρχαν τηλεοράσεις. Στο μυαλό μου είχαμε αποκλειστεί.

Μετά ήρθε ένα μέλος της ομάδας και μου φώναξε ότι τα καταφέραμε. Αναρωτήθηκα, πώς. Μου είπε τι έγινε, φόρεσα μια μπλούζα, αγνόησα τον τραυματισμό μου και βγήκα έξω να μην χάσω την ιστορική στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα