Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ: Αμφιβολίες του Πεπ για το γκολ του Γιορέντε

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ: Αμφιβολίες του Πεπ για το γκολ του Γιορέντε

bet365

Στο VAR, αλλά και στο γκολ του Γιορέντε που απέκλεισε τη Σίτι από τη συνέχεια του Champions League στάθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το γκολ του Γιορέντε που απέκλεισε τη Σίτι και χάρισε την πρόκριση στην Τότεναμ.

Αναλυτικά

Για τον αποκλεισμό μέσω VAR: «Μπορεί στο γκολ του Γιορέντε να έγινε χέρι. Από μια γωνία φαίνεται έτσι, από αυτή που έδειξαν στο διαιτητή όχι. Είμαι φαν του αυθεντικού ποδοσφαίρου της στιγμαίας απόφασης, αλλά καμιά φορά ο διαιτητής χρειάζεται βοήθεια. Πιστεύω πως πρέπει να είναι δίκαιο στο παρόν και στο μέλλον».

Για τους φίλους της Σίτι: «Είμαι πολύ περήφανος, ειδικά για τη συμπεριφορά των οπαδών. Δεν έχω ξαναδεί έτσι το γήπεδο. Είμαστε στενοχωρημένοι για όλους αυτούς, αλλά ξέρουν πως κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και, δυστυχώς, δεν είμαστε στην επόμενη φάση».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να αντιδράσουμε το Σάββατο. Είναι η ώρα να χαλαρώσουμε, να κοιμηθούμε, να αποθεραπευτούμε σωστά. Πρέπει να σηκωθούμε. Έχουμε παλέψει εννέα μήνες για το πρωτάθλημα και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να το κατακτήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα