Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κόκκινο πανί» οι αγγλικές ομάδες για τον Μέσι

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κόκκινο πανί» οι αγγλικές ομάδες για τον Μέσι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι συνέχισε το... βιολί του κόντρα στις αγγλικές ομάδες με τις οποίες έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση και πλέον του μένει μόνο η Λίβερπουλ.

Ο Μέσι με δύο γκολ στο 16' και στο 20' σφράγισε την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο Αργεντινός άσος απέναντι σε αγγλικές ομάδες είναι πραγματικά ασταμάτητος συνεχίζοντας το φοβερό σερί που «τρέχει» όταν αντιμετωπίζει ομάδες από το Νησί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με τα δύο χθεσινά γκολ απέναντι στους Κόκκινους Διαβόλους, ο Μέσι μετράει πλέον 24 τέρματα κόντρα σε αγγλικούς συλλόγους σε 32 παιχνίδια!

Συγκεκριμένα ο Μέσι έχει σκοράρει τέσσερα γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εννιά απέναντι στην Αρσεναλ, έξι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, τρία κόντρα στην Τσέλσι και δύο απέναντι στην Τότεναμ.

Ο Μέσι, ωστόσο, δεν έχει σκοράρει απέναντι στη Λίβερπουλ παρότι έχει τεθεί αντιμέτωπος με τους Ρεντς δύο φορές τη σεζόν 2006-2007 όταν η Λίβερπουλ προκρίθηκε με το 2-1 στο Καμπ Νου, παρά την ήττα με 0-1 στη ρεβάνς του Ανφιλντ.

Ο Αργεντινός άσος θα έχει μάλλον αυτή τη δυνατότητα στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης καθώς η Λίβερπουλ είναι το φαβορί για την πρόκριση μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα επί της Πόρτο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα