Ντε Λιχτ: «Δεν φοβόμαστε πλέον κανέναν»!

Ντε Λιχτ: «Δεν φοβόμαστε πλέον κανέναν»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Λιχτ: «Δεν φοβόμαστε πλέον κανέναν»!

bet365

Ο εμβληματικός και μόλις 19 ετών, αρχηγός του Άγιαξ ξεκαθάρισε πως μαζί με τους συμπαίκτες του, έπειτα και από την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, δεν έχουν κανέναν λόγο να φοβηθούν οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο τους!

Ο Ματίας Ντε Λιχτ σκόραρε με κεφαλιά για να κάνει την ανατροπή και να γράψει το τελικό 2-1 επί της Γιουβέντους στον επαναληπτικό του Τορίνο, στέλνοντας τον Αίντα για πρώτη φορά από το 1997 στους «4» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Είναι απίστευτο. Είμαστε τρομερά χαρούμενοι, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, τις τεχνικές μας ικανότητες και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Ξέρουμε πως μπορούμε να παίξουμε, βλέπετε όλοι ότι είμαστε σε καλό μομέντουμ και παίζουμε πολύ καλά αυτό το διάστημα, αλλά τονίζω ότι δεν έχουμε φόβο για κανέναν αντίπαλο» είπε ο νεαρός αμυντικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα