Κλοπ: «Ταξιδεύουμε για να κερδίσουμε»

Κλοπ: «Ταξιδεύουμε για να κερδίσουμε»

Gazzetta team
Κλοπ: «Ταξιδεύουμε για να κερδίσουμε»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι η Λίβερπουλ θα παίξει για τη νίκη και πιστεύει ότι οι παίκτες του έχουν την εμπειρία να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Η Λίβερπουλ πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης με 2-0 επί της Πόρτο πριν μία εβδομάδα, όμως ο Κλοπ δεν θέλει οι παίκτες του να χαλαρώσουν. Αντιθέτως, πιστεύει ότι έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν το αποτέλεσμα και να προκιθούν στα ημιτελικά του Champions League.

«Αν εμείς είχαμε χάσει με 2-0 στο πρώτο ματς, θα πιστεύαμε ότι έχουμε αποκλειστεί πριν τον επαναληπτικό στην έδρα μας; Σε καμία περίπτωση. Αυτό ακριβώς είναι που σκέφτεται και η Πόρτο. Πάντα παίζουν με ένταση σε ένα γήπεδο γεμάτο ένταση στις εξέδρες. Από το πρώτο λεπτό θα έχουν συγκεκριμένο στόχο. Ταξιδεύουμε για να κερδίσουμε, αυτό είναι το πλάνο μας. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά δεν πρόκειται να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός..

«Έχουμε τις εμπειρίες μας από το Champions League. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε το πρώτο αποτέλεσμα και ταξιδεύουμε με αυτοπεποίθηση. Βρισκόμαστε σε καλή περίοδο, θέλουμε να παίζουμε και θέλουμε να παλεύουμε σκληρά. Αν θες να φτάσεις στα ημιτελικά, θα πρέπει να δώσεις τα πάντα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε», ολοκλήρωσε ο Κλοπ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα