Ο Μέσι έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Κριστιάνο να πάρει το Champions League (pic)

Ο Μέσι έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Κριστιάνο να πάρει το Champions League (pic)

bet365

Την 1η Ιουνίου στο «Wanda Metropolitano» ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια; Οι αριθμοί... μίλησαν κι η Λίβερπουλ φαντάζει φαβορί έναντι των Μπαρτσελόνα, Σίτι και Γιουβέντους.

100% Επιστροφή* χρημάτων Λέστερ - Νιουκάστλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Fivethirtyeight, εταιρία μελέτης στοιχείων και αριθμών που αφορούν την ικανότητα μιας ομάδας σε άμυνα και επίθεσης, παρουσίασε ποιες ομάδες έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό για την κατάκτηση του φετινού Champions League.

Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, μετά την περσινή αποτυχία στον τελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό (29%) για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για 6η φορά στην ιστορία της.

Η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με 27%.

Η Σίτι, που ηττήθηκε με 1-0 από την Τότεναμ στον πρώτο γύρο των «8» του θεσμού, έχει 21% πιθανότητες να κατακτήσει το πρώτο Champions League της ιστορίας της.

Η Γιουβέντους είναι 4η, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει 3 φορές λιγότερες πιθανότητες, σε σχέση με τον Μέσι, να προσθέσει στη συλλογή του το τρόπαιο για 6η φορά.

Ιδού η εν λόγω μελέτη:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα