Σόλσκιερ: «Κερδίσαμε Γιουβέντους και Παρί, μπορούμε και την Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Σόλσκιερ: «Κερδίσαμε Γιουβέντους και Παρί, μπορούμε και την Μπαρτσελόνα»

bet365

Στις δύο μεγάλες φετινές νίκες στο Τορίνο και Παρίσι επί των Γιουβέντους και Παρί στάθηκε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να το κάνει και στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά ο Νορβηγός προπονητής της Γιουνάιτεντ μιλώντας μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με 1-0 για τα προημιτελικά του Champions League, ανέφερε τα εξής: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια μεγάλη ομάδα και βρήκε το γκολ γρήγορα. Πήγαμε το παιχνίδι σε έναν χαμηλό ρυθμό, απογοητευτικό στο πρώτο ημίχρονο. Μετά, όμως, παίξαμε καλύτερα, χωρίς βέβαια να κάνουμε πολλές ευκαιρίες, ενώ όσες είχαμε δεν τις αξιοποιήσαμε».

Για την απόδοση Λουκακού και Ράσφορντ: «Δεν νομίζω, ότι το θέμα αυτού του ματς είναι τι έκαναν αυτοί οι δύο παίκτες».

Για τη ρεβάνς στο Καμπ Νου: «Μπορούμε να το κάνουμε. Δεν έχουμε αμφιβολία πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή, παρά το γκολ που δεχθήκαμε εδώ. Κερδίσαμε τη Γιουβέντους, την Παρί και τώρα πάμε να το κάνουμε με την Μπάρτσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα