Καραγκούνης για επαναληπτικό με Μπαρτσελόνα: «Αξέχαστη βραδιά» (pic)

Καραγκούνης για επαναληπτικό με Μπαρτσελόνα: «Αξέχαστη βραδιά» (pic)

Gazzetta team
Καραγκούνης για επαναληπτικό με Μπαρτσελόνα: «Αξέχαστη βραδιά» (pic)

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης θυμήθηκε την βραδιά του Παναθηναϊκού στο Camp Nou και μέσω Instagram έκανε... throwback σε εκείνο το αξέχαστο βράδυ του «τριφυλλιού».

Σαν σήμερα το 2002 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε την Μπαρτσελόνα στο Camp Nou κι έφτανε μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champions League. Το σουτ του Βλάοβιτς πέρασε όμως χιλιοστά δίπλα από την εστία του Μπονάνο και οι «πράσινοι» έμειναν εκτός ημιτελικών.

Εκείνο το βράδυ θυμήθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία στο Instagram κι έγραψε:

«09.04.02 Camp Nou, Βαρκελώνη! Μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champion League!!!
Αξέχαστη βραδιά!
Από την μια ο βαρυτατος τραυματισμός μου στον χιαστό που με έβγαλε νοκ αουτ από το 44ο λεπτό και από την άλλη o «μαγικος» τότε @fcpanathinaikos που δέχτηκε τα εύσημα όλου του ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) ποδοσφαιρικού κόσμου λόγω της καταπληκτικής του εμφάνισης».

09.04.02 Camp Nou, Βαρκελώνη! Μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champion League!!! Αξέχαστη βραδιά! Από την μια ο βαρυτατος τραυματισμός μου στον χιαστό που με έβγαλε νοκ αουτ από το 44ο λεπτό και από την άλλη o «μαγικος» τότε @fcpanathinaikos που δέχτηκε τα εύσημα όλου του ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) ποδοσφαιρικού κόσμου λόγω της καταπληκτικής του εμφάνισης. @aggelosbasinas @takisfyssas14 @lymperopoulosnikos @sotiriskyrgiakos @nikopolidis71 #Barça #Panathinaikos #Karagounis #gr_legends_2004 #footballmoments

A post shared by Γιώργος Καραγκούνης (@karagounis_giorgos) on

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα