Αυτόν τον τελικό βλέπει ο Μουρίνιο στο Champions League

Gazzetta team
Αυτόν τον τελικό βλέπει ο Μουρίνιο στο Champions League

bet365

Σε συνέντευξή του ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε τα προγνωστικά του για το φετινό Champions League, τονίζοντας ότι Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα είναι τα φαβορί.

Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Λιονέλ Μέσι βλέπει ο Μουρίνιο στο φετινό Champions League. Μιλώντας στο France Press ο Πορτογάλος τεχνικός κλήθηκε να δώσει τις εκτιμήσεις του για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας πως βλέπει ένα Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη.

«Η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για το φετινό Champions League. Βέβαια υπάρχουν και οι αγγλικές ομάδες, αλλά και ο Άγιαξ και η Πόρτο. Όλοι μιλάνε για το Ρονάλντο εναντίον Μέσι, αλλά εγώ προτιμώ να μιλάω για τη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. Ο κόσμος επικεντρώνεται περισσότερο στις προσωπικότητες, αλλά πάντα θα είμαι ένας προπονητής ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο για μένα συνεχίζει να είναι ένα ομαδικό άθλημα. Αναμφισβήτητα Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα έχουν εμπειρία, ταλέντο και η κάθε μία έναν ξεχωριστό ποδοσφαιριστή. Συνήθως, όπου υπάρχουν μεγάλοι παίκτες, οι ομάδες καταλήγουν να βρίσκονται στους καλύτερους», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα