Λίβερπουλ και Πόρτο τα βρήκαν μεταξύ τους για τα εισιτήρια

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ και Πόρτο τα βρήκαν μεταξύ τους για τα εισιτήρια

bet365

Το θέμα με τον... καυγά ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα για τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων έχει πάρει διαστάσεις και πλέον τονίζεται ακόμα και η λογική συμφωνία μεταξύ των ομάδων, όπως αυτή που σημειώθηκε κι έγινε γνωστή ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Πόρτο.

Οι «κόκκινοι» θα κοντραριστούν με τους «δράκους» στα προημιτελικά του Champions League έπειτα από την κλήρωση που έγινε την περασμένη εβδομάδα, στην ολοκλήρωση της φάσης των «16».

Η Λίβερπουλ είχε ξεπεράσει τη Μπάγερν Μονάχου και οι Πορτογάλοι απέκλεισαν τη Ρόμα για να φτάσουν στους «8», με τις δυο ομάδες να τα βρίσκουν πλέον μεταξύ τους και με γνώμονα το καλό των οπαδών, να ορίζουν συγκεκριμένη τιμή για τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων οπαδών στα δύο παιχνίδια.

Αυτό, όσο λογικό κι αν ήταν κι όσο κι αν θα μπορούσε να μην αποτελεί είδηση, τονίζεται πλέον πολύ περισσότερο έπειτα από το θέμα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα με το κόστος των 120 ευρώ που έβαλαν οι «μπλαουγκράνα» στα εισιτήρια που θα πάρουν οι Άγγλοι για το «Καμπ Νόου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα