Το διάγραμμα των ομάδων με τα περισσότερα γκολ στο Champions League (vid)

Gazzetta team
Το διάγραμμα των ομάδων με τα περισσότερα γκολ στο Champions League (vid)

bet365

Ένα νέο διάγραμμα που δείχνει την εναλλαγή των ομάδων στην κατάταξη με βάση τα γκολ που σκοράρουν κάθε σεζόν στο Champions League κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Στο διάγραμμα αυτό παρουσιάζεται η εναλλαγή στην κατάταξη των ομάδων με τα γκολ που σκοράρουν κάθε χρόνο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τη σεζόν 1959-1960 μέχρι σήμερα.

Η μόνη που μένει σταθερή στη θέση της στον πίνακα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία από την αρχή ως το τέλος βρίσκεται στην κορυφή έχοντας μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Το διάγραμμα καταλήγει με τη Ρεάλ πρώτη με 940 γκολ, την Μπάγερν Μονάχου δεύτερη με 663 γκολ και την Μπαρτσελόνα τρίτη με 582 γκολ, ενώ ακολουθούν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 460 γκολ, Γιουβέντους με 403 γκολ, Μίλαν με 386 γκολ, Μπενφίκα με 365 γκολ, Λίβερπουλ με 337 γκολ, Πόρτο με 335 γκολ και Άρσεναλ με 302 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα