Στα 63 ο Κριστιάνο, στα 40 ο Μέσι!

Στα 63 ο Κριστιάνο, στα 40 ο Μέσι!

Αντώνης Σαούλης
Στα 63 ο Κριστιάνο, στα 40 ο Μέσι!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται στα δύσκολα και μετράει ήδη 63 γκολ στη νοκ άουτ φάση του Champions League με τον Μέσι να έχει μόλις 40...

Είναι το ίδιο το Champions League. Δεν είναι μόνο ότι έχει σκοράρει 124 γκολ στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Δεν είναι οι 5 κατακτήσεις του τροπαίου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παρών και στα δύσκολα. Εκεί που η μπάλα καίει περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει άμεση συμμετοχή σε 77 γκολ σε 77 νοκ άουτ παιχνίδια και τελικούς της διοργάνωσης.

Ομως η διαφορά που έχει φτιάξει στα γκολ μετά την διαδικασία των ομίλων είναι μεγάλη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το χατ τρικ που σημείωσε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και έδωσε την πρόκριση στην Γιουβέντους έφτασε τα 63 γκολ σε νοκ άουτ παιχνίδια και τελικούς στο Champions League!

Δεύτερος φυσικά και είναι ο Λίο Μέσι αλλά με μεγάλη διαφορά. Τα 23 γκολ για την συγκεκριμένη φάση είναι πολλά και φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει στην διοργάνωση και θα δώσει τουλάχιστον δύο ματς ακόμα στην προημιτελική φάση. Ο Αργεντινός έχει 40 γκολ και τρίτος είναι ο Μίλερ με 21.

Ακόμα και σε αυτό το στατιστικό ο Κριστιάνο παίζει... μόνος του.

Οι καλύτεροι σκόρερ στη νοκ άουτ φάση του Champions League:
Κριστιάνο Ρονάλντο 63
Λιονέλ Μέσι 40
Τόμας Μίλερ 21
Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι 19
Ραουλ 18
Αντρέι Σεφτσένκο 18
Καρίμ Μπενζεμά 17
Φίλιπο Ινζάγκι 16
Αριεν Ρόμπεν 16
Φρανκ Λάμπαρντ 15
Ντιντιέ Ντρογκμπά 14
Γουέιν Ρούνεϊ 14

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα